Halloween i USA

Jeg har ikke selv holdt Halloween i USA, men er man i staterne i september og oktober så er man ikke i tvivl om, at det er højtid som amerikanerne går uhyre meget op i.

Halloween starter tidligt

Jeg var i USA i september og der er de allerede godt i gang med forberedelserne. Rundt om i USA er der så småt ved at komme gang i græskar salget og kommer man lidt uden for byerne kan man opleve de store græskarmarker hvor der er ´pluk selv´ og ofte gjort en del ud af stedet med underholdning for hele familien.

Vi så græskar til salg i supermarkeder fra under en dollar op op til 4 dollars.

Stort halloween-udbud i storbyerne

Inde i San Francisco, tæt ved Fishermans Wharf og Pier 39, havde en driftig sælger set sit snit til at udnytte nogle tomme butikslokaler.

I to etager var der alt hvad man overhovedet kunne tænke sig til at pynte op med – hvad enten det var kostumer, sminke, udendørsudsmykning mm.

Crazy hus udsmykning og musik

Vi så ikke nogen udsmykkede huse på denne tur (nok lige lidt for tidligt) men de er der og i nogle tilfælde står de ikke tilbage for juleudsmykkede huse.

Her er et par videoer med huse i Halloween udsmykning.

Her kan du se flere Halloween videoer.

Andre roadtrip oplevelser:

Terlingua Ghost Town i Texas

Mit stop i Terlingua Ghost Town bød på aftensmad i en spøgelsesby, afslappet forhold til toiletskyl og mødet med min første klapperslange.

Manzanar War Relocation Center

Mange kan huske Pearl Harbor i 1941, men mange ved ikke at USA satte 110.000 japanere, der boede i USA, i koncentrationslejre. I Manzanar var 10.000 indespærret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada