Overnatning i USA og Canada

Overnatning i USA og Canada pÄ din roadtrip. Priser og erfaringer med moteller og hoteller i storbyer og nationalparker.

Overnatning i USA – prisniveau

Overnatning i USA kan gĂžres rigtig billigt, nogle steder. Andre steder koster overnatninger noget mere. Enkelte steder er det hvad de fleste vil kalde dyrt.

Spredt ud pÄ dine 14 eller 21 dage, vil de dyre overnatninger ikke vÊlte budgettet. Der er rig mulighed for at opveje dem med gode, billige overnatninger pÄ resten af din roadtrip.

Jeg benytter selv Hotels.com og Booking.com nÄr jeg booker overnatning i USA og Canada. De har overvejende de bedste priser. De har ogsÄ en prisgaranti der gÞr at jeg altid kan fÄ den samme pris hos dem, som hos andre.

Optjen en gratis overnatninge i USA og Canada

Den vigtigste Ärsag for mig er, at Hotels.com har en medlemsklub hvor jeg optjener gratis* overnatninger.
PÄ en tre ugers roadtrip kan du optjene en eller to gratis overnatninger pÄ den mÄde.

* Du optjener en voucher pÄ en vÊrdi svarende til gennemsnitsprisen for dine sidste 10 overnatninger.

FĂ„ tilbud som medlem

Hos Booking.com kan du ogsÄ melde dig ind. GÞr du det, fÄr du adgang til tilbud pÄ overnatninger.

Hvor mange overnatninger skal jeg bestille pÄ forhÄnd i USA?

DDit temperament bestemmer hvor fleksibel du kan vÊre pÄ din roadtrip.

Her er fire regler vedr. hvilke overnatninger du bÞr have styr pÄ inden du tager af sted.

1. Den fĂžrste overnatning i USA eller Canada

Den skal bruges i forbindelse med tjek ind pÄ fly og i immigration.

2. Overnatning i storbyer.

Det er dyrt at bo i de helt store byer. Derfor er det en god idé at kende markedet og booke hvor du vil bo pÄ forhÄnd. SÄ er der ro pÄ og du skal ikke kÞre rundt efter forskellige tilbud.

Her kan du finde overnatning i:

3. Overnatning i og ved nationalparker

Specielt i hÞjsÊsonen er det anbefalet at booke overnatning i nationalparker pÄ forhÄnd. Venter du, og er der ikke plads, skal i du i nogle tilfÊlde kÞre ret langt for at finde overnatningsmuligheder i nÊrheden af nationalparkerne.
Skal du afsted i juni-august, kan det endda vÊre en god idé et booke lÊnge i forvejen i og ved de populÊre nationalparker.
Her kan du finde overnatning I:

4. Overnatning i USA pÄ faste datoer

Hvis du skal til koncert, events eller andet, sÄ er det ogsÄ en god idé at booke overnatningen pÄ forhÄnd. SÄ er den ordnet, du kender prisen og skal ikke rode med den pÄ en dag du skal nÄ noget andet.

Book overnatning i USA og Canada pÄ farten

Jeg booker selv alle de overnatninger jeg kan pÄ forhÄnd, for at spare tid. NÄr jeg er pÄ roadtrip og ikke har alle overnatninger booket, sÄ booker jeg overnatninger fremad. ForstÄet pÄ den mÄde, at jeg bruger en aften eller morgen nÄr jeg er afsted pÄ at booke en, to, eller flere overnatninger frem. NÄr du fÞrst har nogle kilometer i dÊkkene har du en idé om hvor langt du gider kÞre eller om du laver Êndringer til din oprindelige rute.

Ved at booke nogle dage frem, er der ro pÄ den del. SÄ undgÄr du at bruge tid pÄ at lede efter overnatninger sidst pÄ dagen.

Hvad koster en overnatning i USA?

Det kommer an pÄ hvor og hvornÄr du skal bruge den.
Det er dyrt at overnatte i storbyerne, men kan vĂŠre rigtig billigt at overnatte ”pĂ„ farten”.
Det er dyrere at overnatte inde i nationalparkerne, men praktisk. Alternativet er nogle steder at overnatte uden for parken – ikke altid billigere og du skal bruge ekstra tid pĂ„ at komme frem og tilbage.
Gennem Ă„rene har jeg overnattet hundredevis af steder rundt om i USA og Canada. BĂ„de de helt billige steder og de helt dyre steder.
Canada er en smule dyrere end USA. GÄr din roadtrip til Canada, sÄ vil overnatninger, benzin og mad vÊre dyrere end i USA.

Priseksempler pÄ overnatning 2023

Her er eksempler pĂ„ hvad en overnatning koster i USA og hvad du fĂ„r for pengene. Eksemplerne er fra overnatninger “pĂ„ farten” fra en roadtrip i Californien og Oregon i september, 2023.

Billige overnatninger i storbyerne

Skal du bruge overnatning i storbyerne i USA, kan du finde info og priseksempler nedenfor. Der kan vÊre stor forskel pÄ omrÄder, priser og muligheder i storbyerne mht. overnatninger. Ofte er overnatninger tÊt ved lufthavnen billigere, men ikke altid det mest praktiske. Mange storbyer har forskellige omrÄder hvor forskellen pÄ pris kan vÊre stor. Nogle storbyer har god offentlig transport. I dem kan du mere frit vÊlge omrÄde uden at gÄ pÄ kompromis med oplevelser. Det kan mÄske gÞre dit ophold billigere.

Kort med hotelpriser for USA

Kortet nedenfor viser den dagsaktuelle pris for hoteller i USA. Der kan vĂŠre store sĂŠsonudsving i pris i lĂžbet af Ă„ret.
Zoom ind og ud pÄ kortet for at se flere hoteller i de enkelte byer eller sÞg pÄ den by du skal overnatte i.
Booking.com

Hvilken type overnatning skal vi vĂŠlge?

Det afhĂŠnger af flere ting:

  • Typen af tur du er pĂ„
  • Hvem du rejser med
  • Hvilke komfortniveauer du Ăžnsker
  • Hvor mange sammenhĂŠngende overnatninger du har
  • Hvor i USA eller Canada du er

Jeg har det fint med at bo billigt pĂ„ “transport dage”. Dage hvor du kĂžrer mellem steder hvor du kun skal overnatte en enkelt gang. Det er typisk moteller som sjĂŠldent koster over 70 dollars.

I nationalparker og storbyer vĂŠlger jeg at bo praktisk i forhold til det jeg har planlagt. Det koster typisk noget mere, men det vĂŠlger jeg at betale for at spare tid mm.

SÄ lÊnge jeg har planlagt ting i naturen eller byen, sÄ er min overnatning kun en overnatning. Det er derfor ikke nÞdvendigt med adgang til spa, fitness, pool mm. Det kan holde udgiften lidt nede.

Det er en individuel vurdering hvad du har brug for.

Overnatning halvvejs pÄ din roadtrip

Er du afsted i 3 uger, sÄ har du nok ikke tÞj med til hele turen. Du har mÄske kÞbt noget, men de fleste benytter sig af en tÞjvask.
Der er vaskeri pÄ langt de fleste moteller og hoteller. Tjek nÄr du booker, om de har. Her kan du se mere om hvordan en tÞjvask foregÄr pÄ en hotel.

Overnatninger i USA som base

Skal du have base et sted i flere dage kan et overnatningssted med flere faciliteter vÊre en fordel. Flere motelkÊder har bl.a. vÊrelser med te-kÞkkener, som fint kan bruges til mindre madlavning.

Overnatning i luksus til en god pris

Overnatning i storbyerne er generelt dyre, med undtagelse af Las Vegas.

Her kan du finde overnatning til rigtig gode priser, specielt i hverdagene.

Overnatningerne i Las Vegas kan vÊre billige. Skal du bo i Las Vegas sÞndag til torsdag kan du finde luksus overnatninger til motel priser. Det er nÊsten altid muligt at finde en billig suite i hverdagene. Den koster det samme du skal betale for et almindeligt vÊrelse i weekenden.
Her kan du se mere om min overnatning i en suite pÄ THE Hotel i Las Vegas.

Overnatninger pÄ budget i USA og Canada

Det er individuelt hvad man synes er dyrt for en overnatning. Personligt vil jeg gerne under 100 dollars i gennemsnit pr. nat for en tre ugers tur.

Det er slet ikke urealistisk. Rigtig mange steder kan du overnatte for 50-70 dollars. Selv til den pris gÄr du ikke pÄ kompromis med de basale fornÞdenheder.

Vil du endnu lĂŠngere ned i pris, kan du overveje at campere undervejs.

SÄdan tjekker du ind og ud pÄ hotel i USA og Canada

Det er nemt at tjekke ind og ud pÄ et hotel pÄ din roadtrip. I artiklen har samlet erfaring fra mere end 100 overnatninger i rundt om i USA og Canada. Den gennemgÄr ting som tjek ind, depositum, parkering, valet, room charge og tjek ud mm.

Se hvordan du tjekker ind og ud

Overnatning i bilen for at spare penge

Jeg ved flere overvejer at sove i bilen for at spare penge.
Det vil jeg ikke anbefale at spekulerer i som din primĂŠre overnatningsmulighed.

Du fÄr ikke en god nattesÞvn i en bil. Den ekstra udgift for at leje en stor bil, kan betale for mange overnatninger pÄ motel.

Benytte du alligevel muligheden for at overnatte i din bil, sÄ vÊr opmÊrksom pÄ fÞlgende:

  • Du sidder og ligger dĂ„rligt
  • Der kan blive meget varmt i bilen
  • Du kan ikke holde ind og overnatte hvor du har lyst

PÄ nogle campingpladser er det ikke tilladt at sove i din bil. Det skal som minimum vÊre en campervan. Lej en bil og kÞb et billigt telt, hvis du har et skrabet budget.

AldersgrĂŠnse pĂ„ overnatning – 21 eller 18 Ă„r

PĂ„ mange moteller og hoteller skal du vĂŠre 21 Ă„r for at leje et vĂŠrelse. De store kasinohoteller i Las Vegas er et af de steder, men mange stĂžrre steder tillader de ikke tjek ind af gĂŠster under 21 Ă„r.
I byer som er kendt for Spring Break, er der flere hoteller hvor du skal vĂŠre 21 Ă„r, og i perioder med Spring Break kan steder med 18 Ă„r vĂŠre hĂŠvet til 21 Ă„r.

Det er dog muligt at finde hoteller der tillader 18 Ärige at tjekke ind, men der er ikke sÄ mange af dem.
PĂ„ hotels.com kan du inde under de enkelte hoteller finde info om indtjekningsalder.
Der stÄr enten 21 Är eller 18 Är.
Der er dog hoteller hvor der ikke stÄr noget. Jeg vil kontakte hotellet for at vÊre sikker fÞr du booker.

AirBnb og leje af private hjem i USA og Canada

I mange af storbyerne kan der vÊre gode penge sparet pÄ overnatning i private hjem frem for hoteller. Har du to eller flere overnatninger i en storby bÞr du undersÞge en overnatning via ex. AirBnb.

Selvom prisen mÄske er den samme som du finder pÄ et hotel, sÄ vil en overnatning i et privat hjem tilfÞje en ekstra dimension pÄ jeres ophold.
I vil fÄ en oplevelse med hjem som i ellers ikke ville fra et hotel. I vil nok ogsÄ bo i et omrÄde af byen, hvor i ikke ville komme og dermed opleve lidt mere end ellers. FÞr i vÊlger en Airbnb overnatning, sÄ tÊnk over hvad i skal i lÞbet af jeres ophold. En Airbnb overnatning er en god base med mulighed for at koble af med mere plads end pÄ et hotel. En Airbnb er god hvis i selv vil stÄ for maden nogle. En Airbnb er mÄske ikke optimal, hvis i har et fyldt program og skal spise ude hver dag. SÄ er pengene mÄske bedre brugt et andet sted i budgettet.

Jeg har selv benyttet AirBnb i Canada og USA. Her kan du se lidt om mit ophold i down town Toronto pÄ 38. etage med kig til CN Tower. Her kan du se mere fra min overnatning i Airbnb i New Orleans.

AirBnb har generelt et godt udvalg i storbyerne. Du kan godt finde Airbnb i mindre byer og ude i naturen. Der er dog andre lÞsninger, der minder om Airbnb. VRBO er en af dem. VRBO har ofte lidt flere muligheder at vÊlge imellem nÄr du kommer uden for byerne. Jeg har selv benyttet VRBO nogle gange, bla. i dette hus i Texas.

Overnatninger i USA som oplevelser

For at lave lidt afveksling mellem de mange overnatninger pÄ en roadtrip, kan du overveje at gÞre en eller flere af dem til deciderede oplevelser.
Det behĂžver ikke nĂždvendigvis vĂŠre en stor udskrivning og mulighederne er mange.

Her kan du se nogle eksempler pÄ hvilken type overnatninger der kan bidrage til oplevelser som rÊkker ud over blot at vÊre en overnatning.

Billig overnatning i New York

Det er dyrere at bo i storbyerne, men New York hÞrer til i den dyreste ende af skalaen. Selvom der er flere omrÄder du kan vÊlge at overnatte i, sÄ er der ikke et decideret billigt omrÄde, men i et samlet roadtrip regnskab udlignes det af billige overnatninger pÄ farten.
Her finder du flere detaljer om New York og hvor du finder de billige overnatninger.

Billig overnatning i Los Angeles

Selvom LA er en storby, sÄ kan du finde billige overnatninger. Ikke i alle de populÊre omrÄder, men pga byens udformning, er det mindre vigtigt hvor i byen du bor.
Her finder du flere detaljer om Los Angeles og hvor du finder de billige overnatninger.

Billige overnatninger i Las Vegas

Du kan altid finde billige overnatninger i Las Vegas, specielt i hverdagene. Las Vegas lokker ogsÄ med luksusovernatninger og du kan finde billige suiter i hverdagene.
Find  priseksempler pÄ hoteller i Las Vegas for hverdage og weekender. Find ogsÄ mere om hoteller i de forskellige omrÄder ved The Strip og det gamle Las Vegas.

Billig overnatning i Miami

Miami er en storby lidt a la LA, hvor der er flere omrÄder og dermed flere niveauer mht. overnatning afhÊngig af hvad du skal i Miami of Florida.
Her finder du flere detaljer om Miami og hvor du finder de billige overnatninger.

HjĂŠlp med at hjĂŠlpe andre

Dit bidrag er vÊrdsat og du kan hjÊlpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sÊtte stor pris pÄ du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her pÄ siden. Ikke kun i din research, men ogsÄ nÄr du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Historisk overnatning i Charleston

FÞrste aften i Charleston bÞd pÄ historisk overnatning, lÊkre cocktails, fine dining og en af de gode serviceoplevelser mange fÄr med hjem fra en roadtrip.

71 Comments

  1. Hej René,

    Tak for mange gode rejsetips!

    Vi er 2 der pĂ„tĂŠnker at tage er par uger i april 2020, hvor vi gerne vil bruge fĂžrste uge pĂ„ roadtrip i Californien. Men mht. bil leje hĂžrer jeg alverdens skrĂŠk historier med forsikring osv. tager de “rĂžven” pĂ„ en og hvad er dine generelle rĂ„d pĂ„ det omrĂ„de? Skal vi booke hjemmefra eller fĂžrst nĂ„r vi lander osv? Obs vi vil gerne om muligt prĂžve en bil der er lidt udover det sĂŠdvanlige vi kender fra DK… altsĂ„ en ordentlig amerikaner bil 😀

    PFT Dan

    1. @ Dan

      Lej hjemmefra. Det er som oftest billigst, I kender prisen og ved om i behĂžver betale mere i skranken.

      LÊs denne artikel om udlevering af lejebil. SÄ er du godt klÊdt pÄ:
      https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/udlevering-af-lejebil/

      Skulle uheldet vĂŠre ude, er det ikke verdens undergang. Her kan du se hvordan det lĂžser sig:
      https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/skader-og-uheld-med-lejebiler-i-usa-canada/

      Alt det andet om billeje kan du finde svar pÄ her:
      https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/

  2. Hej Rene
    Vi er en familie pÄ 5 (bÞrn 14, 15, 18)
    Vi vil gerne nÞjes med at booke 1 vÊrelse med to store senge. Det kan vi flere steder, men ikke alle. Kan man slippe afsted med at booke til 4 personer, og sÄ sove en ekstra pÄ vÊrelset? Eller skal alle navne oplyses ved check-in? Det gÞr ikke noget for os at sove 3 i en stor seng.
    PĂ„ forhĂ„nd tak 🙂

    1. @ Helle

      Skal i med held kunne vÊre 3 personer i en enkelt seng, sÄ skal i have King size senge. Selv med det, er jeres bÞrn sÄ store at det bliver klemt med tre i en seng. Er det kun nogle enkelte steder gÄr det nok.

      Prismodellen flere steder er er to eller fire personer til den pris man betaler. Ekstra personer kan sÄ koste et mindre belÞb (5 eller 10 dollars pr. person).

      Flere steder har moteller ogsÄ roll-away beds, sÄ de steder i kun kan finde vÊrelser med to senge, kan i hÞre om de har en ekstra seng de kan stille ind.

      1. Det er kun enkelte steder. Vil bare sikre mig, at det ikke er ‘ulovligt’ at vĂŠre en ekstra person pĂ„ vĂŠrelset i forhold til det man har oplyst ved bestilling (fx i forhold til brandregler eller lignende, man kunne tĂŠnke sig).

  3. Hej Rene,

    Fantastisk hjemmeside du har og hvilke mange erfaringer og oplevelser du deler ud af. Jeg har brugt din hjemmeside af flere omgange ifm. Mine ture til USA gennem de seneste 4 Ă„r. SĂ„ tusind tak for det.

    Jeg vil hÞre dig om du personligt har fundet et godt sted at bo i Key west, som er til at betale ? Jeg har vÊret der af flere omgange, men har mÄtte ty til hotels eller booking.com ( som koster meget) indtil sidste gang hvor jeg fandt ud af via en turist jeg mÞdte at der var en del B&B som man kunne booke og som ikke er en del af hotels mfl. Men vil hÞre dig om du har en god overnatningsoplevelse fra Key west som du synes var fair og du fandt frem til pÄ egen hÄnd?

    De bedste hilsner fra en som snart smutter til USA igen😊
    Jannick Brudlykke

    1. @ Jannick

      Jeg har ikke fundet overnatning pĂ„ “egen hĂ„nd” i Key West. Det har vĂŠret i omrĂ„der hvor der ikke har vĂŠret sĂ„ stort udvalg pĂ„ ex. Hotels.com.

      Jeg benytter Hotels til langt de fleste af mine bookinger, da jeg optjener en gratis overnatning. SÄ nÄr muligheden er der, booker jeg via dem.

  4. Hej. Vi planlÊgger en rundtur fra Washington i nogle dage. Herfra op til Niagara Falls pÄ den canadiske side og videre derfra til NY.
    Vi lejer en bil i Washington og afleverer den i NY

    Jeg har 2 spÞrgsmÄl.
    Kan du anbefale et udlejningsselskab. ?
    Kan man uden problemer komme ind i Canada i lejet bil i USA og hvis ja skal man have visum. Vi har fÄet ESTA
    Tak for en super site.

    Vh

    Michael

    1. @ Michael

      Jeg kan anbefale gode sider at leje igennem. Dem, og alt info om billeje, kan du finde her: https://www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/

      BemÊrk, at nÄr i lejer bil et sted og afleverer den et andet sted, sÄ tilkommer der et envejsgebyr.

      I kan fint kĂžre ind i Canada med en lejebil.
      Det skal muligvis oplyses nÄr i lejer eller nÄr i afhenter bilen. Her kan i lÊse hvordan det foregÄr med krydsning i lejebil ind i Canada.

      Fra Canada til USA skal i udfylde et dokument. Dokumentet kan udfyldes op til 7 fÞr i krydser grÊnsen, men kan ogsÄ gÞres nÄr i kommer til grÊnsen: https://i94.cbp.dhs.gov/I94/#/apply-document

  5. Hej rene.
    Tak for en super side.
    Vi har tidligere brugt dig og haft fantastiske oplevelser. Nu er vi ved at planlĂŠgge igen.
    Men denne gang er vi 2 voksne og 2 voksne bÞrn pÄ hhv 18 og 20 samt en mindre pÄ 8 Är
    Kan vi bo pÄ samme vÊrelse eller skal vi bestille 2 vÊrelser?

    1. @ Victoria

      Det kan i godt, men det skal planlĂŠgges grundigt.

      Mange hoteller har en hÄndfuld vÊrelser med god plads til 5 personer. Andre steder kan i klemme 5 ind.

      De fleste vÊrelser har to senge. Det er fire. Mange steder kan i fÄ stillet en ekstra seng ind (en briks). SÄ er der (klemt) plads til 5.

      NÄr i bestiller pÄ ex. hotels.com, sÄ kan i finde vÊrelser som har to senge + sovesofaer eller andet (nÄr i sÞger pÄ vÊrelser med plads til 5 personer), der gÞr der er god plads til 5 personer. De vÊrelser kan i ikke vÊre sikker pÄ at fÄ fingre i hvis i blot holder ind, sÄ dem skal i bestille pÄ forhÄnd.

      Hvis det ikke kan lade sig gÞre at finde et vÊrelse, kan i pÄ flere af de klassiske moteller fÄ vÊrelser med forbundne dÞre. SÄ har i to vÊrelser. Det oplyses ikke pÄ hjemmesiden, og ikke alle der har det.

  6. Hej René

    Vores fÞrste tur til usa for efterhÄrden 6 Är siden. Brugte vi rigtig meget din side til at fÄ forskellige informationer, og det hjalp rigtig meget. Nu bruger vi faktisk kun din side nÄr vi skal leje bil. Vi har sparet en del ved at leje gennem dig, og det har fungeret.

    Nu er vi dog kommet lidt i tvivl omkring 1. overnatning. Vi har planer om at tage pÄ roadtrip til sommer, og vi kender ikke helt 1. overnatning, da vi ret faktisk ikke helt ved hvor langt vi vil kÞre nÄr vi lander. Er det reelt et krav at kende fÞrste overnatning inden man lander?

    1. @ Kim

      I skal oplyse en adresse i APIS (flyselskabets info) inden i kan tjekke ind. I skal ogsÄ oplyse en i forbindelse med immigration/tolddokumentet.
      Det er lĂŠnge siden jeg skulle fremvise en reservation, men bliver man gransket i immigration, er den god at have.

      Generelt vil jeg ikke anbefale nogen at kĂžre mere et et par timer efter man er ankommet.
      Kan godt vÊre man ikke selv fÞler sig ramt af jetlag, men det er man. For din og andres sikkerhed, vil jeg anbefale I finder den fÞrste overnatning inden for en fornuftig radius af hvor I lander og booker den pÄ forhÄnd.

  7. Hej Rene

    Tak for en fantastisk hjemmeside. Vi har allerede skÄret nogle hjÞrner af her.
    Konen og jeg tager til USA med vores to bĂžrn (13+19 Ă„r) i 3Âœ uge.
    Vi kigger mod vestkysten, men kunne ogsÄ godt tÊnke os at snitte New York pÄ vejen derover. Vores udfordring er at vi skal bo hos familie i San Fransisco i den sidste uge

    Tre spÞrgsmÄl:
    1. Er det alt for ambitiÞst at tage 2-3 dage i NY pÄ vejen derover? Vi har kigget lidt priser og fÞr jul var det ca samme pris om vi tog til SF eller NY og sÄ flÞj indenrigs
    2. Hvis vi skal slutte i San Fransisco skal vi jo kĂžre opad. Min udfordring er at vi ogsĂ„ gerne vil se Grand Canyon. Hvordan undgĂ„r vi alt for meget kĂžrsel? Jeg mener – hvis vi flyver til LA og kĂžrer til Grand Canyon skal vi jo tilbage igen nĂ„r vi skal op ad Hwy 1
    3. Du skriver et sted at det anbefales at kÞre NED af Hwy 1 hvis man skal af og kigge. Betyder det ikke bare at vi skal vÊre lidt mere OBS pÄ hvornÄr rastepladserne kommer. Er det decideret farligt?

    Mvh
    Jesper

    1. @ Jesper

      Tak for ros.

      1. Hvis det er fĂžrste gang i New York er 2-3 dage nok lige i underkanten. AfsĂŠt 3-4 dage.

      VÊr opmÊrksom pÄ, at ud af jeres samlede rejsetid, sÄ gÄr der en dag med at komme til New York. Men der gÄr ogsÄ en dag med at komme til vestkysten og komme pÄ plads der med bil mm.

      2. Flyv til Las Vegas, sving forbi Grand Canyon inden i kĂžrer til LA.

      3. Hwy 1 lukket for gennemkĂžrsel og Ă„bner nok ikke fĂžr slutningen af sommeren 2018 (eller senere). Det er grundet et kĂŠmpe jordskred i 2017, som vil tage lang tid at udbedre.

      Det er mere praktisk at kÞre ned af Hwy 1, da man nemmere kan holde ind pÄ vandsiden, men i kan godt kÞre den anden vej.
      Pga. lukningen kan i ikke kÞre turen op fra LA til SF (eller omvendt) i kan kun kÞre noget af strÊkningen pÄ begge sider af lukningen.
      I kan finde mere info her: https://www.renefrederiksen.dk/slide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada