Endelig hjemme, Sälden 2010

Endelig hjemme, Sälden 2010, originally uploaded by renefred1.

Med en times forsinkelse nåede jeg endelig hjem fra skiferie i Sälden. Det var en meget lang tur og vi er blevet enige om at vi ikke gider toget igen. Næste år tager vi flyet.
Ingen skader, men en øm og træt krop.

GD Star Rating
loading...

About the Author

Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA. Overnattet i 46 forskellige stater (målet er alle 50) og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, rute overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Rejsegarantifonden
Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden
Planlægning
Turen går til USA
Flybillet
Flybilletten til USA
Billeje
Billeje i USA Billig billeje i USA Billeje i Californien Billeje i Florida Lej en cabriolet i USA Aldersgrænse ved billeje i USA Ekstra Chauffør ved billeje i USA Din billeje inkluderer Spørgsmål om billeje i USA

Ruten

Køreturen i USA Din roadtrip tager længere tid end du regner med Hjælp til ruter i USA

Overnatning

Info om overnatning i USA Hvad koster en overnatning i USA?

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA? Se prisen på min roadtrip i 2009 Se prisen på min roadtrip i 2010 Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top