Gribbe på rov i Texas badlands

Var heldig på et af de lange stræk i dag og fange noget at det lokale dyreliv i action. En påkørt Javelin var blevet til mad for nogle af områdets gribbe.

Jeg havde tidligere på dagen med nød undgået et ligende dyr (dødt) på vejen og klippede næsten en af grippene da de fløj op.
Denne gang stoppede jeg 100 meter fra dem og nærmede mig langsomt. Med 3-5 minutters mellemrum kom en bil forbi som skræmte gribbene. Når det skete rykkede jeg nærmere. Til sidst var jeg ca. 10 meter fra dem, men der var gruppen kun nede på en der turde nærme sig med mig så tæt på.
Det betød så at jeg havde 10 gribbe cirklende over hovedet på mig og at dømme fra skyggen på jorden var nogle af dem tæt på.

Fik nok skudt omkring 100 billeder af det hele. Nedenfor er en håndfuld. Super oplevelse.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Ford F-150 Pickup Truck

En Ford F-150 pickup truck er al for stor til de felstes behov, men en super oplevelse at have på roadtrip i texas og New Mexico.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada