Roadtrip research via Twitter

Jeg benytter mig rigtig meget af internettet for at finde inspiration til ting der skal opleves og prøves når jeg er på roadtrip i USA.

Jeg abonnere på en række RSS feeds, besøger en masse sider, âEUR(TM)LikesâEUR(TM) en masse sider på Facebook og så følger jeg mange twitter-profiler der fortæller om oplevelser rundt om i USA.

Twitter er ikke så alment udbredt i Danmark, men i USA er det strort og stortset alle stater har en eller flere oficielle twitter profiler der koncentrere sig om aktiviteter i staten. En ren guldgrube for turister som er på vej til en bestemt destination eller rundt på roadtrip.
Da min roadtrip til august bevæger sig ind i cowboy land (Idaho, Montana og North Dakota) er jeg på jagt efter en oplevelse a la den jeg havde i Texas med Cowboy Action ShootinâEUR(TM)

Jeg googlede lidt efter det, men kunne ikke rigtig finde noget. Kunne finde masser af sider der havde info om de cowboy action shootinâEUR(TM) konkurrencer og klubber der findes i de stater, men ikke rigtig noget information om hvorvidt man som turist kunne komme tæt på (læs: prøve at skyde selv).

Jeg valgte derfor at række ud til de tre stater turiskontorer via Twitter og spurgte: @visitmontana @visitidaho @NorthDakotaTour I’m looking for some cowboy action shooting for tourists in your states this aug. Can u help?

To dage senere vendte @visitmontana tilbage: @roadtripsusa We’ll dig up some info and get it to you!

Yderligere to dage senere kom denne: @roadtripsusa Put together a page with different options for Cowboy Shooting Action, let us know if we hit the bullseye

De havde hurtigt sat en side sammen til mig med diverse info om cowboy action shootinâEUR(TM) og relaterede aktiviteter og oplevelser på tværs af staten.

En super service fra deres side af og jeg var selvfølgelig super grateful.

Desværre var det ikke helt det jeg var på jagt efter, for jeg vil gerne prøve at skyde selv og ikke blot se på. Så vi fortsatte vores dialog og udvekslede mail adresser.

For et par dage siden kom der så svar og det ser desværre skidt ud. De har ikke kunne finde frem til nogle steder hvor man kan prøve cowboy action shootinâEUR(TM) som turist. Der er masser af skydebaner som er offentlig tilgængelige, men de har ikke den type våben til udlån til turister.

Det betyder jeg stadig er på jagt efter et sted hvor man kan prøve cowboy action shootinâEUR(TM) i Montana og omegn, så hvis du evt. kender et sted, så sig til.

Har ikke hørt fra North Dakota eller IdahoâEUR(TM)s twitter profiler (lidt skuffende) men har dog via twitter posts fra @visitidaho fundet to ting som ser spændende ud: Jet Boat Tour på Snake River i Hells Canyon og Zip Line Ride lige nord for Boise.

GD Star Rating
loading...

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien
Billeje i Florida
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top