En himmelsk Subway sandwich i New York

Fastfood kæden Subway har overhalet McDonalds og er nu verdens største fastfood kæde målt på antal butikker. Mere end 32000 Subway butikker findes der rundt om i verdenen. Den mest specielle må uden tvivl være den der findes på Ground Zero i New York. Eller nærmere over Ground Zero.
For Subway vandt udbuddet om en restaurant til håndværkerne der arbejder på det nye Freedom Tower (som skal være 1776 fod høj, 541 meter). Det er kommet i stand for at undgå for megen spild tid når henved 2000 bygningsarbejdere skal dele 3 elevatorer ned til hver pause. Noget som nemt ville tage 45 minutter at gennemføre hver dag.

Subway har simpelthen kreeret en restaurant ud af containere som er svejset sammen og hejst op på toppen af bygningen. I takt med at bygningen bliver højere følger restauranten med op vha hydraulic så man ikke skal skille den ad for at hejse den videre op i dele.
Restauranten er fuldt udstyret med køkken, toilet faciliteter og cafeteria, så arbejderne kan sidde indendøre og spise. Ialt er der svejset 36 containere sammen. Alle forsyninger hejses op med kran og der skal lidt flere til end i en almindelig Subway for restauranten serverer både morgen-, middag- og aftensmad og for at kunne tilbyde en hvis variation de næste to til tre år serveres der også burgers, hot dogs, pretzels mm. Subway medarbejderne på toppen udgøres af veteraner i branchen som, forhåbentligt, ikke er bange for højder.

Jeg har besøgt min andel af Subways i USA og kommer der ikke mere (vil hellere prøve noget nyt) men fik jeg buddet kunne jeg nok godt spide en foot long på toppen af Freedom Tower, men den er altså forbeholdt de bygningsarbejdere som de næste 2-3 år bygger løs på det der skal blive et 1776 fod højt bygningsværk (antal fod er sat til dette fordi det var samme år som USAs uafhængighedserklæring blev underskrevet).

Fast food i USA

Her kan du læse mere om fast food i USA og mine oplevelser med det.

GD Star Rating
a WordPress rating system

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.

Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.

God fornøjelse.
Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Kristian Hansen says:

    Ha ha….Fuldstændig genialt!

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?

Her kan du finde overnatning i: New York, Miami, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top