Roswell – en by fyldt med aliens

Roswell lever højt på et gammelt rygte om, at en UFO styrtede ned ved byen i 1947. Desværre kan dette rygte ikke holde liv i byen.

Den klassiske by

Byen Roswell har den klassiske opbygning: udkant med nedslidt industri, forstad med overnatning og fast food og så en ‘downtown’. Hvis ikke det var for et rygte om et UFO styrt tilbage i 1947, så ville Roswell ligne langt de fleste andre amerikanske små-byer. Men aliens præger byen.

Roswell lever højt på sit rygte

Hatten af for, at hele byen har taget rumvæsen rygtet til sig. Overalt ser man reference til besøgende fra det ydre rum. Nogle mere gennemførte end andre.

Ingen andre steder i USA kan man finde en MacD formet som en UFO og på Arby’s byder de alle velkommen, både på engelsk og aliensk.

Når man går ned gennem Main St. ser man alien referencen alle steder. Den bedste detalje er nok at byens gadelygter har fået alien øjne.

Men ellers ser man det klassiske alienformet ansigt alle steder.





Men meget af det er en facade. Rigtig mange af butikkerne er lukkede og Roswell bymidte er i samme forfald som man ser mange andre steder i USA. I forstadens fastfood område ligger en spritny Sonic og længere ude en Denny’s. Begge har før ligget inde i midtbyen hvor de har efterladt tomme lokaler som står og går til.
Selv ikke byens årlige UFO festival ser ud til at kunne holde hjulene igang. Men hvem ved. Måske kan den nye stribe rygter fra FBI sætte gang i byen igen: Tre aliens fundet i USA

Andre roadtrip oplevelser:

Whole Foods – Irma på EPO

En fornøjelse at gå i lokale supermarkeder i USA. Walmart er til de store indkøb, men du kan få en super oplevelse i de lokale supermarkeder.

Lake Mead National Recreation Area

Lake Mead er skabt af den opdæmning af Colorado River som Hoover Dam er. Efter vores oplevelser ved Hoover Dam og Hoover Dam Bypass kørte vi ind i Lake Mead National Recreation Area og kørte nordpå til St. George.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada