Spar penge på rejsen til USA og Canada

Der kan være mange penge sparet ved selv at bestille din rejse til USA eller Canada.
Ofte betaler du en meget høj ekstra pris for en pakkerejse, uden mulighed for at se hvad de enkelte dele reelt koster.

Rejsebureauer er berettigede

Jeg synes rejsebureauer er berettigede hvis deres ydelse og pris står mål med det de leverer.
Der er mange variabler af rejser, hvor det at betale for et rejsebureaus hjælp, kan være givet rigtig godt ud.

Det er ikke altid tilfældet med rejser til USA eller Canada.

Nemt og sikkert at booke og rejse selv

Det er hverken svært eller farligt at booke sin egen flybillet online til USA eller Canada. Kan du bestille tøj på en webshop, kan du også bestille en flybillet.
Alt det du skal huske i forbindelse med en rejse til USA og Canada, bliver du informeret om, når du køber billetten (ESTA til USA eller eTA til Canada).

Lejebil og overnatning ligeså. Det er nemt at vælge og bestille disse ting selv og du risikerer ikke noget ved at påtage dig disse opgaver selv.

For rigtig mange er planlægningen af en roadtrip i USA eller Canada en stor del af den samlede oplevelse. At sidde og kigge på lejebiler og hoteller bidrager til en større forståelse for din egen tur og du er mere forberedt på hvad der venter dig.

Pakkeløsninger uden prisgennemsigtighed

Udfordringen for dig som rejsende, når du køber en færdig pakkerejse er, at du sjældent ved hvad de enkelte dele koster.

Mange rejsebureauer tilbyder færdigpakkede rejser til USA og Canada, hvor der indgår fly, bil og overnatninger.
Du kan så få disse pakker tilrettet så de matcher de ting du gerne vil se og opleve.

Langt de fleste ender dog med en pakke som rejsebureauet allerede har sendt andre afsted på, og derfor har tingene klar til genbrug.

Ikke meget anderledes, end at jeg godt ved, at rigtig mange førstegangsrejsende tager på den klassiske rute på vestkysten og derfor har en detaljeret gennemgang klar, når folk spørger.

Jeg har også flere eksempler på hvad jeg har givet for fly, bil og overnatning rundt om på siden, samt hele regnskaber hvor alt er udspecificeret.

Billigere priser på individueller dele

Skal du på roadtrip i USA eller Canada, kan du næsten altid finde priser på fly, bil og hotel billigere eller til samme pris som et rejsebureau tilbyder.

Skal du på en uges badeferie på Cypern, er det ikke altid tilfældet, da et rejsebureau kan have booket et helt hotel og dermed have en favorabel pris.

Men en roadtrip er anderledes. Her kan de ikke garanterer et fly fyldt med gæster hver anden uge, så derfor arbejder de med individuelle bestillinger efter behov.

Da rejsebureauer ikke oplyser deres priser individuelt, kan jeg ikke sige om du sparer mest på fly, bil eller overnatning. Det jeg kan se er, at når jeg gennemgår en pakkerejse og selv finder priser på de individuelle dele, så er det billigere at planlægge og bestille rejsen selv.

Prissammenligning på rejser til USA

Her følger to eksempler på USA rejser, som er udbudt af to forskellige rejsebureauer.

Navnene på rejsebureauerne er underordnede, da min og andres erfaring (bl.a. Politiken, som fra tid til anden prissammenligner rejser med at bestille selv) er, at det er reglen, snarer end undtagelsen, at du kan gøre det billigere selv.

Oktober 2016

Et rejsebureau havde en pakkerejse til en 16 dages tur inkl. fly, bil og hoteller.

Pris for rejsen var fra 27.000 kr. pr. person, ved to personer.

Jeg kunne se hvor turen startede og sluttede, men ikke præcis hvilke fly.
Jeg kunne se størrelse på bil, inkl. ekstra chauffører og envejsgebyr.
Jeg kunne se navne på hoteller undervejs.

Ved at benytte de sider jeg selv bruger og anbefaler andre at bruge:

fandt jeg frem til følgende priser for de enkelte dele.

Priser på fly, bil og hoteller blev fundet, som hvis jeg skulle rejse to uger fra den dag jeg søgte.

Fly
5000 kr. pr. person.

Bil, inkl ekstra chauffør og envejsgebyr
4300 kr.

Hoteller
17.800 kr.

Rejsebureauets pris for to personer: 54.000 kr.

Pris for to personer, ved at booke selv: 32.100 kr.

En besparelse på: 21.900 kr.

Februar 2017

Et rejsebureau havde sammensat en rejse:
Fly til New York.
Ophold i New York.
Overnatning i DC.
Afhentning af lejebil i DC.
Hoteller fra DC ned til Miami.
Aflevering af bil i Miami (envejsgebyr).
Fly hjem fra Florida.

Rejsen var i slutningen af juli.

Samlet pris for to voksne + barn på 7 år: 49.800 kr.

Jeg kendte datoer for fly.
Navne på hoteller.
Størrelse på bil.

Ved at benytte de sider jeg selv bruger og anbefaler andre at bruge:

fandt jeg frem til følgende priser på de enkelte dele.

Fly
11.500 kr.

Bil, inkl ekstra chauffør og envejsgebyr
10.090 kr.

Hoteller
18.600 kr.

Samlet pris: 40.190 kr.

Samlet besparelse for 2 voksne og 1 barn: 9.610 kr.

Sikkerhed ved at købe selv

Der er mange myter forbundet med køb af rejser. En af dem, at det er billigst at bestille turen selv, holder ofte stik.

Derimod er andre myter, som at man skal købe en pakkerejse for at være dækket i forhold til rejsegarantifonden, er ikke længere rigtig.

Rejsegarantifonden har for længst ændret på reglerne, så du sagtens kan være dækket af selvsamme, når du bestiller din rejse selv.

I en artikel andetsteds på siden, har jeg gennemgået rejsegarantifonden og sikkerhed generelt i forbindelse med at bestille din egen rejse.

Hvad skal du vælge?

Som nævnt, kan der være værdi i at bruge rejsebureauer. Det hele handler ikke kun om pris.
Mange er klar til at betale 5000 kr. eller 10.000 kr. ekstra for ikke selv at skulle bruge tid på at bestille noget. Eller fordi de er nervøse for, om de gør det rigtigt, hvis de bestiller selv.

Det jeg kan konstaterer er, at af de titusindevis af USA og Canada rejsende som jeg hjælper hvert år her på siden, er der ingen af de som bestiller og planlægger alt selv, som har en dårligere tur end de ellers ville have haft.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.

Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.

God fornøjelse.
Se mere om hvem jeg er.

Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så mener jeg selv jeg har fundet nogle af de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?

Her kan du finde overnatning i: New York, Miami, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top