Så er ferien slut

Sidder lige nu i 10Ks højde og samler lidt op på de sidste ugers oplevelser og den nærmeste fremtid.
Mens vi har kørt rundt 2581 miles (godt 4100 kilometer) – er der sket masser af ting rundt omkring os. Danmark røg ud af 2006 slutrunden. Wilma har hærget Florida. Vi har fået en ny lille-prins. En mand i Oregon vandt 340 millioner dollars. Graversen røg ud i søndagens kamp mod Valencia og Rosa Parks er død 92 år gammel.
Store og små ting som har ligget i baggrunden de sidste par uger.

Min arbejds-mailbox siger lidt over 200 ulæste mails. Har checket et par gange undervejs og har fjernet (ikke svaret) en del, men det er stadig en kedelig pukkel at komme tilbage til. Vejret skal jeg vist også lige omstilles til. Sidst vi havde 10 grader på vores tur, var da vi var i 3 kilometers højde i Yosemite National Park. Ser ud til, at shorts og t-shirts skal i vinterhi når jeg har fået vasket feriebagagen.

Prisen på turen er ikke opgjort (og bliver det heller ikke i detaljer), men alene den sidste dag, blev mit kreditkort revet for lidt over 1000$. Størstedelen var for bilen, men alligevel.

Jeg lander i DK omkring 13:30 og har så til dagen efter at få has på jet-laggen. Torsdag til tirsdag skal der arbejdes på kontoret og onsdag den 2. Nov tager jeg til vores UK kontor frem til fredag.

Jeg tror stadig der ligger et par hundrede billder og venter på at komme op på siden. Det vil blive gjort hurtigst muligt og der følger også snart en masse videoklip fra turen.

Nu vil jeg se resten af den film der er igang og så få lidt søvn inden vi lander.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top