Pesto

Har stadig egen hushovmester og op til helligdagene havde han “rester” med hjem. Bl.a. et par kilo krydderurter.
pesto_01.jpg
Efter en grundig vask, sorteren og afstilkning havde vi nu basen til en omgang pesto. Hvis man ikke lige kan se det, så er der bl.a. følgende urter: Bredbladet persille, rosmarin, merian, korriander, mynte, ramsløg, dild, kørvel (og jeg har nok glemt et par stykker). Men der var ingen basilikum (som man jo oftest kæder sammen med pesto).

Det hele blendes godt med olie en mass (som jeg måtte ud og hente mere af, da portionen krævede mere end forventet). Sammen med krydderurter og olie tilføjes brødkrummer, peanuts, parmesan ost, salt, peber, citronsaft, citronskal og lidt æbleeddike.
pesto_02.jpg
Det smager superb og jeg har nu litervis af pesto på frys.
Her er det anrettet på ristet, hjemmebagt brød, med lufttørret skinke og friske tomater.
Velbekomme.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada