Roadtrip 2009 starter i Boston

icelandair
Så er flybilletten til Roadtrip 2009 købt.
I år går turen med Icelandair til Boston. Et godt udgangspunkt for turen rundt i New England og en by som forhåbentlig byder på mange spændende oplevelser. Og ikke mindst nogle Sam Adams Boston Lager (Den øl jeg til enhver tid vælger fremfor de vandede Bud og Miller).

I år indeholdte mit billetkøb noget, som det ikke har gjort før.
Da det er et Islandsk flyselskab og med tanke på de skræmmende overskrifter man næsten dagligt ser om den islandske økonomi, så har jeg købt konkurs-forsikring i år. Men som med alle de andre forsikringer man køber til sin Roadtrip (rejseforsikring, bilforsikring) så håber man jo aldrig at få brug for den.

Andre roadtrip oplevelser:

Harvard University Tour i Boston

Harvard University i Boston er åben for alle, men bør opleves på en guidet tour for at få alle de interessante detaljer om skolen og de kendte der har gået der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada