Shoppingliste til Roadtrip 2009

ipod_touch_2g

Så er listen med souvenirs fra dette års Roadtrip til USA ved at tage form.

Traditionen tro, skal jeg forbi en Apple butik. Som nogen ved, så har jeg haft en iPod Touch 16GB 1. Gen siden den udkom i Oktober 2007.

Jeg har været urolig glad for den og den har underholdt mig på mange rejser og virkleig været en super gadget, som jeg strot set ikke kan undvære i dag.

Nu er det så på tide at udskifte den og efter at have sammenlignet lidt priser i Danmark, Sverige og USA, så har jeg besluttet mig for at købe den på den kommende Roadtrip.
Valget er faldet på en iPod Touch 32 GB.
Ved køb i USA sparer jeg 300-400 kr og får samtidig en rigtig apple oplevelse ud af det, ved at købe i en af Apples butikker.

Den skal købes i Apples Boston butik (Humac og eplehuset er sørgelige discount butikker (dog uden discountpriser) sammenlignet med de brand-templer som apple gang på gang opfører i USA og rundt om i verdenen).

En ekstra ting til min iPod bliver et par nye hovedtelefoner. Valget er faldet på disse Scosche IDR350m. Ved ikke om de kan fåes i Apple butikken eller overhovedet, da de først står til lancering midt i juli.

Der skal selvfølgelig nok blive givet besked her på siden, når de nye gadgets er indkøbt.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Læser nu, at rygtet er, at Apple nok kommer med nye iPod modeller til September.

    Og noget kunne tyde på det, da netop September sidste år også var tidspunktet hvor de lancerede opdaterede udgaver.

    Er det tilfældet, så vælger jeg at udskyde købet af en ny iPod Touch.
    Da Apple, som altid, hoder kortene tæt på kroppen, så vil jeg følge nettets gossip og træffe beslutningen når jeg står i USA.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top