I USA er jeg en kvinde

Jeg har forlængst vænnet mig til at mit navn, René, ikke er så udbredt i USA – og slet ikke som drengenavn.

Første gang jeg oplevede det var på min tur i 2003. Her skulle jeg forbi den amerikanske virksomhed jeg dengang arbejdede for og satte et møde i stand. I en af de mails der gik frem og tilbage stod der ‘she’ når jeg blev omtalt.
Det var de selvfølgelig frygtelig kede af (og jeg måtte skuffe mine mandlige kolleger med, at der ikke dukkede en høj, blond skandinavisk kvinde op).

På mine mange efterfølgende Roadtrips til USA så støder jeg på miseren fra tid til anden.
En receptionist på Days Inn i Dubuque, Iowa, kunne ikke få navnet og mit udseende til at stemme overens inde i hendes hoved. Noget en ventende amerikaner bag mig godt kunne se, og kunne fortælle receptionisten, at det altså er et ganske almindeligt drengenavn i Europa. Så slap jeg for at gøre det denne gang, men har måtte forklare det mange andre gange.

Nu er jeg så i fuld gang med at booke diverse ting på forhånd til dette års Roadtrip. Og sørme om jeg ikke er stødt på miseren igen.
Først og fremmest så skaber mit efternavn åbenbart også problemer (Frederiksen) – og det gør det også i Europa. Har flere gange booket hotel med indtastining af mit navn på skærmen, for så at se det ændret til Fredericksen (son) efterfølgende. Det er også sket med det hotel jeg har booket i Laconia, NH.
Ikke nok med at de har ændret mit efternavn til Fredericksen, så tiltaler de mig også Ms.

Nu bliver det spændende at se Operations Manager, Ryan på The Landmark Inn i Laconia når der dukker en Mr. Frederiksen op i receptionen.

Andre roadtrip oplevelser:

Bozeman til Spokane

Dagen startede med lækker morgenmad i Bozeman, inden et skønt og varieret landskab virkede afstressende på turen til Spokane, Washington.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada