Lidt mindre amerikansk, Roadtrip 2009

Icelandair kan varmt anbefales når turen går til usa.. God plads i sædet og stor skærm i alle sæder.
Efter en mellemlanding i Reyjkavik, ankom vi planmæssigt til Boston.

Da vi alligevel skulle betale for en ekstra chauffør, slog vi til da vi fik et tilbud som indeholdt chauffør og en full size SUV.
Og vi kunne selv vælge mellem dem der stod på parkeringspladsen. Det gjorde valget lidt svært og det endte med noget mindre amerikansk end ellers: Toyota Highlander (billeder, data og anmeldelse følger en af dagene).
På den korte tur til hotellet nåede jeg lidt at fortryde valget. Men kun fordi det ikke er en amerikansk bil. Ikke fordi det er en dårlig bil. Den er faktisk bedre end de amerikanske (og kæmpe stor). Og det er nok også en del af grunden til, at der ofte er lidt langt imellem de amerikanske biler på vejene. Ihvertfald her i Boston.
Men nu er New England jo heller ikke som resten af usa. Det er meget mere europæisk,så at årets roadtrip foregår i en Toyota er slet ikke så upassende endda. Og fik jeg nævnt at det er en stor bil?

Efter check in på Hampton Inn, cambridge (billedet i dette indlæg), gik vi en tur i kvarteret og fandt et storcenter som bliver handy til de sidste fornødenheder inden turen rigtigt går i gang.

På vej tilbage til hotellet fandt vi en karaoke bar. Her nuppede vi en Sam Summers (den første af mange øl på denne tur) til tonerne af skingre forsøg på at synge klassikere.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top