Dagens tal: 0 og 19 – Roadtrip 2009

0 er det antal kilometer vi har kørt på vores Roadtrip i dag.
Vi valgte at blive en ekstra dag i Cleveland, OH. Vi er halvvejs på årets tur og det var tid til en gang tøjvask.
Der var også kørt godt til de sidste par dage, så en dag uden kilometer i dækkene var tiltrængt.

Efter en tøjvask her til morgen, nuppede vi en bagel på vej ned til havnen.
bridges_cleveland
Her steg vi ombord på Goodtime III. Det er en lille sighseeing båd med plads til 1000 personer (der var heldigvis ikke fyldt i dag).
Med fortælling over bådens højttaler anlæg sejlede vi ind i Cleveland af byens store flod. Her sejlede vi under 17 broer af forskellige karakter (vej- og togbroer). Den ældste fre 1901, som er en swing-bro. Andre af broerne var hæve broer, hvor hele broens miderste sektion hæves 20-30 meter op i luften.

Turen på Goodtime III er OK, men den koncentrere sig mest om broerne og den indusri der lægger til grund for Cleveland. Man får set en anden side af en storby og det er en god tur at slå et par timer ihjel med.

Efter et par timer på vandet brugte vi godt 3 timer på The Rock ´n´Roll Hall of Fame & Museum. Det ligger belejligt lige ved siden af på havnen og da tempraturen lå omkring de fra en skyfri himmel (det kan ses på armene her til aften) passede det os perfekt.
Rock ´n´Roll Hall of Fame er et must når man er i Cleveland. Byen ´coinede the phrase´Rock ´n´Roll og siden 1985 har den været hjemsted for Hall of Fame.

beer_bar_harbor
19 er det antal forskellige øl jeg her prøvet på turen indtil nu. De 2 af dem er canadiske (meget passende drukket på den canadiske side af Niagara Falls og en af dem er fra Jamaica. Denne er ikke drukket på Jamaica, men i hotelbaren i Cleveland. Efter at have drukket alle deres andre varianter valgte jeg at prøve en Red Stripe.
Her til aften fik jeg min 19. slags øl: Burning River fra Great Lake Brewing (ikke den på billedet). Navnet stammer fra en gang i 1969, da floden gennem Cleveland gik i brand. Det skyldtes al den industri der lå langs den blot dumpede alle deres kemikalier og olie ud i floden.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top