En Rock’n’Roll tribute til Michael Jackson

mj_tribute

Rundt om i Cleveland står der en masse udsmykkede guitarer. De er en del af byens Rock´n´Roll image og tilfører gader, pladser og parker lidt farve og spræl.

Lige inden for dørene i Rock´n´Roll Hall of Fame, står der også en række og den senest tilkomne er den der er afbilledet her.
Under den ser man mange af de hilsner om folk har været forbi med i forbindelse med hans død.

Inde på museet (ingen billeder, da der er fotoforbud) er en af de første udstillingsvægge dedikeret til Michael Jackson og fyldt med kommentarer fra andre store kunstnere sagt i forbindelse med hans død.

Michael Jackson var allerede godt repræsenteret på museet og i Hall of Fame (han er inducted to gange – en gang sammen med Jackson 5 og en gang som soloartist).
Sammen med Jackson 5 har han, sammen med Motown Record, været med til at udvikle musikken sammen med andre store motwnere som bl.a Stevie Wonder.
Michael Jackson er også featured i forbindelse med de kostumer og antræk kunstnere gennem tiderne har optrådt, overrasket og skabt kontroverser med.
Nede i gift shoppen var der også en del ekstra ting med Michael Jackson, bl.a. opsamlinger og fotobøger om hans liv.

Og snakken om hans død er langt fra forbi herover. Dagligt er der en eller anden ny overskrift der antyder at der ikke er rent mel i posen hvad angår hans død.
Personligt tror jeg aldrig man finder en endegyldig sandhed, da dem med de bedste advokater hele tiden kan sagsøge en eller anden del af hans liv eller død for at tilrane sig et eller andet. Nu hvor de største bølger om hans børn og penge (eller mangel på samme) er ved at være forbi, så kan man håbe der er ved at kommer lidt ro på.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top