Forsinkede billeder og info fra Roadtrip USA 2009

Selvom det er en uge siden jeg kom hjem fra Roadtrip USA 2009, så er der stadig mange ting fra turen som jeg gerne vil dele med mine besøgende her på bloggen.

Først og fremmest billeder. Har lige lagt billeder på fra tre dage og mangler stadig billeder fra de to sidste dage.
Dernæst har jeg nogle video klip som også skal på siden. Mange af dem er i HD og før årets tur havde jeg nok for høje tanker om mulighederne i internettets hjemland, USA. HD fylder og jeg har ikke haft forbindelser kraftige nok til at lægge filer på 100+ MB ud på siden.

Jeg har også et regnskab der skal gøres op.
På årets roadtrip har jeg holdt regnskab med hvad der har været af udgifter.
Hjemmefra havde jeg lavet et regneark i Google Docs med tabeller og formler som har hjulpet med at holde styr på udgifter så som: Overnatninger, benzin, forplejning, entré og aktiviter.
Det er der kommet en lang række tal ud af som jeg gerne vil dele, for at anskueliggøre hvad en roadtrip i USA KAN koste. Jeg understreger KAN for det er helt op til ens budget, rejseform og lyst hvad en sådan tur skal / kan koste.
Men mere om det i et indlæg inden længe

Jeg har også arbejdet med at tilføje mere information til mine faste sider om Roadtrips i USA generelt. Her kommer der en oversigt over de fleste ting vi besøgte på årets roadtrip. Der kommer også en liste med de amerikanske øl som vi fik smagt på årets tur (mere end 30).
Og så bliver siden med Roadtrip film også opdateret.

Til alt dette kommer der også en række sidste indlæg om diverse fra turen bl.a ture, elektronik, souvenirs og ikke mindst udlejningbiler, som vi havde 3 forskellige af på denne tur.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top