To gange Roadtrip i USA i 2010

Den første af (foreløbelig) to Roadtrips i USA i 2010 er godt undervejs hvad angår planlægning.

Tilbage i September besluttede jeg mig for, at der skulle noget varme og oplevelse ind i det kommende forår. Efter lidt kiggen på kort over USA faldt valget på en tur til Texas i Påsken 2010.

Egentligt blev turen ikke bestemt og besluttet i samme øjeblik, men jeg fandt et resort midt i Big Bend National Park nede ved den Mexicanske grænse hvor jeg bookede et værelse.
Det kunne jo altid afbestilles hvis nu det ikke blev til noget.

Et par uger senere checkede jeg prisen på en flybillet til Texas. En tur til Houston var billigst, men jeg bestilte stadig ikke. Efter endnu et par uger checkede jeg prisen igen og den var gået små 100 kr op og de optimale afgangstider blev færre. Så jeg besluttede mig for turen og bookede.

Big Bend National Park i Texas er vild natur og det anbefales man kører bil med god frihøjde når man bevæger sig rundt. Så jagten gik ind på en bil med god frihøjde og evt. 4-hjuls træk.
Efter et par uger fandt jeg en Jeep Cherokee via Rentalcars og slog til.

Den sidste ting jeg gerne gør i god tid er at sikre mig den første overnatning i ankomstbyen. Jeg lander kl 19, så jeg gider ikke køre nogen steder den første dag.
Hotels.com anviste en masse gode hoteller, men lært af erfaring så chekede jeg også på hotellets egen hjemmeside da de ofte har samme pris OG garantere det værelsesvalg man har gjort. Sidste år bookede jeg Hampton Inn i Boston via Hotels.com. Her kunne de ikke give mig det valgte men i stedet et ryger værelse (man må stadig gerne ryge nogle steder i USA). De gjorde mig opmærksom på, at deres priser er de samme som på hotels.com og så garantere de det værelse man har bestilt.
Men jeg har altså booket et hotel nogenlunde downtown. Houston er USAs 4. største by med 4.8 mio indbyggere (alt inkl.) så downtown er et vidt begreb.

Eftersom meget af tiden på denne tur kommer til at gå i Big Bend National Park (3 overnatninger ud af en 8 dages tur), så er der ikke så megen planlægning tilbage. Nu handler det mere om at få fundet ud af hvilke aktiviteter der er tilgængelige i og omkring Big Bend National Park.

Hvad angår den anden Roadtrip, så er området ikke udvalgt endnu. Det var planen at sydstaterne skulle gøres færdige (var der i 2006), men en afbestilling gør, at vi nok tager et andet sted hen. Måske den nordvestlige del, men intet er besluttet endnu.

Disclaimer

Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA. Hvad angår billeje, så har jeg fundet de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.

Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.

Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef

Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl. Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.

Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå. Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

1) Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

Lejebil i Denver

Første lejebil i USA efter to års pause, blev hentet i Denver. Turen hen til udlejningsselskabet samt udlevering gik uden problemer.

Læs mere »