Bliver min roadtrip til Texas aflyst?

Humøret er på vej i den forkerte retning pga British Airways strejke. Selvom de stadig flyver på nogle afgange, så blev de samme afgange jeg skal med den 27. marts aflyst denne weekend.

Jeg har siddet ‘strejkevagt’ ved PC og TV det meste af wekeenden i håb om noget opløftende information, men det er ikke kommet.

Hvis ikke de finder en løsning på strejken i den kommende uge ser det ud til, at mine afgange bliver ‘ofret’ i arbejdskampen.

Har også været i kontakt med BA for at få min afgang flyttet til dagen før, men der er allerede fyldt. Jeg er desværre forhindret i at rejse den 25 pga. arbejde men ved ikke om der også er fyldt der .

Jeg har været ved at se på alternativer så jeg kan komme afsted alligevel, men også det ser skidt ud. Hvis prisen var underordnet kunne jeg godt komme afsted, men med den billigste billet startende ved knap 10.000 (jeg har givet 4000 for min BA billet) så er det nok ikke en mulighed.

BA siger de publicere næste weekends fly en gang i morgen aften eller tirsdag og de kan ikke oplyse om denne weekends contingecy plan bliver gentaget næste weekend (altså den hvor mine fly IKKE kommer afsted).

Jeg har læst op på hvordan de to parter står i konflikten og hvis man kan stole på diverse medier så ligner det ikke to parter som bliver enige. Faktisk har chefen for fagforeningen og chefen for BA ikke bestilt andet hele weekenden end inddirekte kalde hinanden for løgnere og forsøge at underminere hinandes ståsted Ikke særligt voksent med tanke på hvor mange der er berørt af dette og hvor mange penge dette koster, ikke kun BA, men også de strejkende (BA kan ikke undgå at gå svækket ud af dette og kommer nok ikke udenom afskedigelser inden længe pga passagerflugt til andre selskaber, inkl. mig).

Mægleren i sagen har heller ikke gjort noget væsen af sig i weekenden, hvilket også er skræmmende umodent.

Jeg kan kun afvente opdateringer fra BA, men for at være sikker på at komme afsted skal strejken afblæses og det er der ikke noget der tyder på i øjeblikket.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top