Bliver min roadtrip til Texas aflyst?

Humøret er på vej i den forkerte retning pga British Airways strejke. Selvom de stadig flyver på nogle afgange, så blev de samme afgange jeg skal med den 27. marts aflyst denne weekend.

Jeg har siddet ‘strejkevagt’ ved PC og TV det meste af wekeenden i håb om noget opløftende information, men det er ikke kommet.

Hvis ikke de finder en løsning på strejken i den kommende uge ser det ud til, at mine afgange bliver ‘ofret’ i arbejdskampen.

Har også været i kontakt med BA for at få min afgang flyttet til dagen før, men der er allerede fyldt. Jeg er desværre forhindret i at rejse den 25 pga. arbejde men ved ikke om der også er fyldt der .

Jeg har været ved at se på alternativer så jeg kan komme afsted alligevel, men også det ser skidt ud. Hvis prisen var underordnet kunne jeg godt komme afsted, men med den billigste billet startende ved knap 10.000 (jeg har givet 4000 for min BA billet) så er det nok ikke en mulighed.

BA siger de publicere næste weekends fly en gang i morgen aften eller tirsdag og de kan ikke oplyse om denne weekends contingecy plan bliver gentaget næste weekend (altså den hvor mine fly IKKE kommer afsted).

Jeg har læst op på hvordan de to parter står i konflikten og hvis man kan stole på diverse medier så ligner det ikke to parter som bliver enige. Faktisk har chefen for fagforeningen og chefen for BA ikke bestilt andet hele weekenden end inddirekte kalde hinanden for løgnere og forsøge at underminere hinandes ståsted Ikke særligt voksent med tanke på hvor mange der er berørt af dette og hvor mange penge dette koster, ikke kun BA, men også de strejkende (BA kan ikke undgå at gå svækket ud af dette og kommer nok ikke udenom afskedigelser inden længe pga passagerflugt til andre selskaber, inkl. mig).

Mægleren i sagen har heller ikke gjort noget væsen af sig i weekenden, hvilket også er skræmmende umodent.

Jeg kan kun afvente opdateringer fra BA, men for at være sikker på at komme afsted skal strejken afblæses og det er der ikke noget der tyder på i øjeblikket.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]