Cowboy boots i San Antonio

Jeg er efterhånden vant til det store udvalg i amerikanske butikker, men bliver stadig gang på gang imponeret over noget som dette.

Jeg gik tomhændet fra butikken. Uden cowboyhat fordi der ikke var nogen der lige sagde spar to og uden boots, fordi jeg ikke står og mangler eller tror de er praktiske oppe i bjergene, hvor jeg er på vej hen nu.

Men på disse kanter går mange dog i boots. Så en fyr i jakkesæt i går og han havde selvfølgelig også boots på.

Skal til cowboy-land (bl.a Montana) igen til august, så det kan være der sniger sig et par med hjem en dag alligevel.

Andre roadtrip oplevelser:

Vindmølle tour Palm Springs

Måske lidt nørdet, men har du undret dig over de mange vindmøller ved Palm Springs, så er en guidet tour en oplagt mulighed for at lære mere om vindenergi i USA.

2 Comments

 1. Hej Rene

  Super hjemmeside du har – masser af brugbare info for USA rejsende. Skal snart på vores 5. tur, denne gang til Texas (Houston) i og omkring jul og nytår 2013/2014 og kunne tænke os at vide lidt omkring temperaturen på den årstid. Kan se ud fra dine ture f.eks nytår i Austin at påklædningen ser ret let. Skal der pakkes sommer eller mere efterårs relateret tøj? Jo færre kg tøj ud betyder plads til flere køb med hjem

  1. @ Bente

   Tak for ros.

   Du behøver ikke pakke vintertøj, men det er nok også i underkanten med (kun) shorts og t-shirts.

   Temp kommer sjældent under nul omkring Houston. Vi havde nogle dage med blæst og regn, men 10+ og senere på turen (San Antonio og Austin, som er lidt længere inde i landet) blev vejret bedre med 15-20+.

   Her kan du se gns. temp for Houston: http://www.weatherbase.com/weather/weather.php3?s=34227&cityname=Houston-Texas-United-States-of-America&set=metric

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]