Nice rackNice rack, originally uploaded by renefred1.

Når man som jeg gerne til prøve så mange lokale øl som muligt (og samtideh undgå the run of the mill som bud, miller mm.), så bliver man hængende lidt når man findes et sted som har et udvalg som på billedet. Der er 7 nye som skal prøves (nok ikke alle i dag), men jeg er i Austin i et par dage, så jeg når det nok.

Har ikke talt sammen, men vil tro jeg nærmer mig 13 forskellige indtil videre.
Hvis der er noget texans går op i, så er det deres øl – og deres guns.

Apropo det sidste, så havde min cowboy action shooting instruktør her til morgen en 9 mm i skulder hylster. Texans love their guns som han sagde. Kun når han gik på bar havde han ikke sin på sig (noget med alkohol og våben som der vist er lovgivet i mod, selv i texas), men han havde tilladelse til at bære den skjult, så havde den på alle andre steder. Og ifølge ham, så går de fleste rundt med en gun, specielt ude på landet.

Andre roadtrip oplevelser:

Santa Barbara, Malibu og Long Beach

Morgen i Santa Barbara, frokost i Malibu på Highway 1og aften i Long beach. Tre oplagte stop på din roadtrip på vestkysten og Highway 1 i særdeleshed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada