Solen går ned over USA

Selvom vi uden tvivl har flotte solnedgange i Danmark, så lægger jeg sjældent mærke til dem. Nok mest fordi man, når man er hjemme i DK, opholder sig mere indendøre – specielt omkring solnedgang.

Men på Roadstrips i USA er det anderledes. Der opholder jeg mig meget udenfor og ofte omkring solnedgang.

Gennem årene har jeg oplevet de mest utrolige solnedgange. Nedenfor er er et lille udpluk fra de sidste par år.

De første ved vandet er fra Bar Harbor i Maine, 2009. Det kunne næsten ikke blive mere idyllisk med solnedgang ved havet og der var også rigtig mange ude og nyde den utrolige solnedgang.

Dernæst følger et par stykker fra en parkeingsplads ved Hersheys Chocolate World i Hershey, Pennsylvania – også i 2009. Ikke det mest oplagte sted at kigge solnedgange, men den fangede mig alligevel og specielt genskin i bilerne synes jeg er fantastisk.

På min roadtrip i år til Texas oplevede jeg også en del flotte solnedgange – og en enkelt solopgang. Den nok flotteste har jeg ingenting billeder af. En gang imellem lader jeg kammeraet ligge og koncentrere mig om at nyde øjeblikket og denne solnedgang var en af de gange. Det var mens jeg boede inde i Chisos Mountain Lodge hvor der er bjerge hele vejen rundt, på nær en stor åbning hvor det lige passer at solen går ned. Et utroligt syn.

De første billeder er fra Lajitas nede ved den Mexikanske grænse. Her kunne man ikke undgaa at se solnedgangen, da man typisk sad på terassen ved restauranten og kiggede lige mod den.

De sidste billeder er fra Austin nede ved Congress Bridge hvor flagremusene hver aften flyver ud omkring solnedgang. Det betød at man stod rigtig mange mennesker og kiggede den samme solnedgang mens man ventede paa at de fløj.

Andre roadtrip oplevelser:

Solnedgang på Mallory Square i Key West

Gøgl, fakler og et-hjulede cykler er altsammen en del af de daglige festligheder der foregår på Mallory Square. Hver dag, året rundt, fejres solnedgangen i Key West på Mallory Square.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]