USA skribenter søges

Jeg modtager ikke længere skribenter til bloggen.

Rigtig mange har deres egen blog eller udgiver deres rejseoplevelser på Facebook.

Jeg samler links til disse sider (se listen her, hvor du også kan indsende link til din blog) men modtager ikke længere beskrivelser til udgivelse her på siden.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

6 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Hej René
  Først tak for en fantastisk side, som vi helt sikkert er rigtig mange, der får glæde af – jeg gør i hvert fald 🙂
  Jeg har er par spørgsmål, som jeg ikke kan finde svar på nogen steder på siden – og jeg mener at jeg har kigget godt efter. Men jeg kan godt forstår det, hvis du ikke orker at svare og ignorerer mine spm.
  Jeg er en gammel stodder på 68, lidt overvægtig og ikke i speciel god fysisk form.
  De sidste par måneder har jeg ledt og ledt efter en – gerne jævnaldrende – mand til et roadtrip i USA – og efterhånden som chancerne for at finde en svinder ind, bliver jeg mere og mere hook på det, så måske ender det med, at jeg tager afsted alene i 2-3 uger.
  Jeg kunne tænke mig at flyve til Atlanta, leje en bil der og køre 2-3 uger i sydstaterne og aflevere bilen i Atlanta igen.
  Så mit første spm. er: Er det risikabel for en gammel overvægtig stodder som mig at køre rundt alene? Jeg har ikke tænkt mig at gå rundt i de mindste gyder i St. Louis midt om natten, men her i DK hører man jo også om folk, som bliver snydt af Romaer.
  Og spm. 2 hænger lidt sammen med det: Er det risikabelt at leje en af de større biler – her tænker jeg især på indbrud i bilen eller tyveri af den – fx en Chrysler 200 (men den betragtes måske slet ikke som stor derovre).
  Og spm 3.: Hvilket udlejningsfirma vil du anbefale? Jeg ved godt, at det afhænger af både det ene og det andet, men nu ved du jo noget om mit behov.
  Og smp. 4: Har du erfaring med at købe et kort over USA til din GPS og bruge den derovre?
  Og hvis du – eller andre – skulle kende en mand, der måske er interesseret, så må du/I MEGET gerne give mig besked. Jeg vil ikke skrive min mail adresse og risikere, at den bliver “høstet”, men hvis I skriver til René, så vil han måske give den til jer. Jeg er ikke bøsse, men jeg taler bedst med mænd.

 2. Anders Bryder says:

  Hej Rene.
  Jeg har to spørgsmål jeg håber du vil hjælpe mig med.
  Som bekendt skal man sætte kryds om man har været tidligere straffet når man flyver til USA,men er du klar over hvad det indebærer.Altså om det kun er visse straffe eller kører de alle over en kam?

  Jeg lander i Calgary og vil leje en bil for at kører ind i USA og bla. se Yellowstone. Er der noget bestemt jeg skal være opmærksom på når jeg passere landegrænserne mellem de to lande?

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top