Nedtælling til sommerens roadtrip – første overnatning

En rigtig roadtrip må gerne have noget spontanitet over sig og alt behøver ikke være planlagt i mindste detalje.

Der er dog nogle enkelte ting jeg gerne vil have styr på inden jeg ankommer til USA: Flybillet, billeje, rejseforsikring og den første overnatning og til dels ruten (men det er nok mest fordi jeg som mål har at overnatte i alle de amerikanske stater).

Jeg har to grunde til at have den første overnatning planlagt.

Den første er indrejse (immigration).
For at komme ind i USA skal man oplyse en adresse (overnatningssted) i USA. Man bliver spurgt om det på sin ESTA, men hvis man ikke kender den der er det fint.
Man bliver spurgt igen på den Visa Waiver (den grønne formular) man udfylder på flyet. Os som oftest spørger immigrationsbetjenten også om det.
Hvis du har oplyst det på din ESTA, så sørg for at oplyse den samme på din Visa Waiver eller forbered dig på krydsforhør.

Den anden er af praktiske årsager. Jeg lander i Seattle klokken 20 og inden man er igennem lufthavnen, har fundet sin bagage og fået udleveret udlejningsbilen, så er den 20:45/21:00. På det tidspunkt gider jeg ikke køre rundt og finde overnatning.
Jeg skal videre og væk fra Seattle allerede næste dag, så det er udelukkende et sted at sove jeg har brug for. Det er ikke svært at finde overnatning i USA og slet ikke i nærheden af lufthavnen, men hvis man blot tager det første man finder, risikere man at betale over gennemsnittet for en seng.

Derfor har jeg fundet og bestilt min første overnatning. Slog Seattle lufthavn op på hotels.com og kiggede på overnatninger syd for lufthavnen (for det er den vej ruten går dagen efter).
I Kent fandt jeg et Days Inn. Jeg er godt bekendt med Days Inn og er medlem af Wyndham Rewards, som er en bonus-point-klub for en lang række kæder af moteller, hoteller og resorts. Så i stedet for at bestille via hotels.com (hvor man ikke altid kan være sikker på sit værelsesvalg) så bestilte jeg via Wyndham Rewards, hvor jeg så også får point som jeg kan bruge til gratis overnatninger.

Jeg fandt et værelse med 2 dobbeltsenge på Days Inn i Kent. Det koster 68$ inkl. tax og så er der morgenmad mm. inkluderet.
Det ligger 5 km fra lufthavnen, så omkring kl 21:30 skulle jeg gerne være checket ind og sidde og se lidt Late Night TV med en Dr. Pepper i hånden inden jet laggen tager overhånd og jeg går til køjs.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

iPhone tegneserie

Tre dage efter iPhone er lanceret, har den fundet sin vej ind i tegneserieuniverset. Her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada