Nedtælling til nytår i USA

2010 bliver sluttet af med et brag af en roadtrip i USA. Nytårsaften skal fejres i Austin, Texas. Selvom det er en kort tur, så er der tid til lidt roadtrip ud til den Mexicanske Golf og til San Antonio, inden der skal festes i Austin.

Valg af nytårs-by i USA

De sidste brikker til årets nytårs road trip til USA er ved at være på plads. Tilbage i oktober begyndte jeg at lege med tanken om at holde nytår i USA. Jeg holdt nytår i New York i 2004. Det var en fed oplevelse, men denne gang ville jeg blande lidt sol og varme ind. Efter lidt research stod valget mellem Las Vegas, Nashville, New Orleans og Austin. Austin vandt bl.a på muligheden for bedst vejr, men også fordi jeg var der i påsken i år og oplevede hvordan byen fester på en torsdag i april. Spændt på at opleve en nytårsaften i Austin.

Stemning frem til afgang

Jeg har været i arkiverne og fundet lidt billeder og video frem fra mit besøg i påsken.

Nedtælling til nytår i USA, 2010

Planlægning af nytårs road trip i USA

Alt det praktiske omkring turen er kommet på plads og der vil komme mere de næste par dage om valg af billeje, rute og overnatningssteder samt mere om planlægningen af nytårsaften i Austin.

Andre roadtrip oplevelser:

El Cosmico campingplads i Marfa

Kontrol, kunst og kultur ventede mig på turen fra New Mexico til Marfa i Texas, hvor jeg havde booket en campingvogn på El Cosmico for natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]