9 mm pistol og mekanisk tyr i USA

Inden vi forlod San Antonio var der tid til en IMAX forestilling. Ikke den nye Tron, men derimod The Alamo. En 45 minutters drama dokumentarisk fortælling om slaget ved The Alamo.
Filmen er fra 1987 og det kan man godt se, men som en hurtig historielektion fungere den udemærket.

På vej ud af San Antonio gjorde vi stop ved Thunder Range. Her havde jeg læst mig frem til, at man, i den lille våbenbutik, kunne leje skydevåben til brug på den indendørs skydebane ved siden af.
Efter jeg havde valgt en 9mm pistol, betalt for bane, våben, ammunition, skive, briller og høreværn, bar ekspedienten våbnet ind på banen. Han havde i øvrigt to pistoler i sit bælte. Ikke som cowboyers, men som politiet, eller en våbengal milits ville. Døm selv.

På banen udfyldte jeg papirer og skrev under.
Der var en mere der skulle med ind, og da han var færdig gik vi ind. Inde på banen fik vi instruktion i reglerne på banen og grundlæggende våbenhåndtering. Ham den anden havde selv sit våben med, så jeg går ud fra han kendte det.

Jeg var derimod rookie og skulle også have forklaret hvordan man lader, releaser magasin, benytter slide catch, sigtekorn og stand. Der var ikke nogen safety på min gun, så det var min trigger finger der var safety (minder mig om en scene fra Black Hawk Down og nogle Delta Force gutter).

Da det var på plads gik jeg i gang med at lade. Min nabo begyndte at skyde før mig og jeg fik mildest talt et chock. Det larmer pænt meget.
Jeg gjorde klar. Skiven havde jeg kørt ud på tre meters afstand. Det første skud sad lidt lavt, men derefter gik det forrygende.
Både instruktør og faderen til ham den anden var imponeret over min præcision, taget i brtragtning at jeg ikke havde skudt før.
Ved de sidste 10 skud kørte jeg skiven ud på 40 fod og skød efter den nederste 8’er (for center var ligsom skudt i smader af mesterskytten her).

Jeg var godt tilfreds med resultatet og en super oplevelse rigere.

Fra skydebanen var der en god times kørsel til Austin, men det blev ikke gjort i lige linie, for i Driftwood ligger The Salt Lick og der skulle vi spise frokost. Igen en autentisk bbq oplevelse med åbent bbq pit indenfor og en overflod af brisket, pølser og ribs. Billeder og mere fra den oplevelse følger i et seperat indlæg.

Inden vi checkede ind på La Quinta i Austin kørte vi forbi et Target og provianterede til aftenen. Det var dagen før dagen, så vi skulle finde ud af hvordan vi fejrede nytåret bedst.

6th street er stedet hvor det meste sker og der var gang i alle stederne. Der var dog ikke så mange mennesker i byen, men vi fik gang på gang at vide, at der ville være proppet den næste dag.

Efter at have gået lidt rundt, satte vi os ind på Bikinis og fik en øl, lidt snacks og til sidst en mother fucker af en Long Island Ice Tea.

Fra 6th street gik vi ned på 5th street og ned til Rebel Honky Tonk. Kendte stedet fra sidst jeg var i Austin. En country og western bar med et kæmpe dansegulv og en mekanisk tyr. Begge dele blev flittigt brugt og jeg prøvede også kræfter med tyren.

Der var rigtig mange cowboys og girls og musikken var domineret af country. Flere havde tydeligvis øvet sig i country dans og flere par gav den max gas til stor beundring fra tilskuerne.
En gang imellem kom der en sang på som åbenbart havde en bestemt dans hvor alle deltog i en stor fællesdans.

Det blev efterhånden en rigtig god fest og vi fik en masse pointers på hvordan der ville være i byen dagen efter. Men ligesom festen var på sit højeste sluttede den. Alle steder i Austin lukker kl 02:00 og gaderne fyldes med mere eller mindre fulde folk som siver ud i sidegaderne og hjem. Og hvis ikke det går hurtigt nok, så er politiet der (masser af politi) til at skynde på folk.Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

6 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Louise says:

  Hej Rene.

  Du har en gang anbefalet et sted i Scottsdale, Phoenix, hvor man kan leje et skydevåben og prøve det af på en bane.
  Jeg kan bare overhovedet ikke finde det igen?? Og vi synes det kunne være en spændende oplevelse 🙂

  Mvh. Louise

 2. Daniel says:

  Hej,

  Kommer du med en lille guide/review af bilen? Den er jo meget populær som udlejningsbil, så kunne være meget interessant og høre hvad du synes om den, mht. plads til bagage, kørsel, benzinforbrug etc.

  Godt nytår

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top