Diaré eller daiqueries ?

Hvis din rejse til Ægypten er gået i vasken pga. de verserende uroligheder, hvorfor så ikke skifte udsigten til diaré ud med udsigten til en pool og daiqueries?

Må indrømme jeg ikke ved hvad en billet til Ægypten koster (og lige nu sælges de jo knapt) men man kan komme fra Danmark til Miami, Florida for under 4000 kr. pr voksen (afrejse lørdag og hjem igen om 2 uger) så jeg ved ikke om det er billigt sammenlignet med, men alternativet er at man skal ud i østen.

Bevraes, hvis man er draget af danskerhoteller, dårlig hotelmad (som rigtig mange alligevel klager over når de kommer hjem) og chancen for at pådrage sig en charter-sygdom (bl.a. diaré) så tag endelig afsted. Men hvorfor ikke få en lige stor en på opleveren, undgå diaré fælden, den dårlige hotel mad og alle de andre camping-habit-bærende-hvor-er-pølsevognen-ristede-hotdog-spisende-der-er-fluer-på-min-natlampe-baklagende dansker gæster og tag vare på dig selv og dine oplevelser?

Smut til Florida og få dig noget vintervarme. Tager du til Orlando kan du mæske dig i et hav af gode restauranter og underholde dig selv (og børnene) i nogle af verdens bedste forlystelsesparker.

Tager du til Miami, så er der masser af det samme, men en storby oveni. Pool eller strand om dagen og så restauranter, barer, natklubber om aftenen.

Ikke at glemme muligheden for at komme lidt udenfor byen på egen hånd (uden at bussen skal have bevæbnede vagter med). Lej en bil billigt og kør til Everglades og tag en airboat tur og se alligatorer, ned til Key West og svøm med delfiner eller ud til Kennedy Space Center.

Det er ikke en all-inclusive ferie som flere og flere danskere desværre ser ud til at vælge (kommer nok af at være vokset op i et velfærdssamfund, hvor man er vant til at alt skal være inkluderet, ellers kan man ikke finde ud af det), men det er på ingen måde svært. Der er mange muligheder på nettet for at blive klogere på USA rejser og rigtig mange er parate med gode, gratis råd om at tage afsted til USA.

Så brug urolighederne i Ægypten som en undskyldning for at få kigget dit rejsemønster igennem. Er du virkelig mere til diaré end daiqueries?

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top