3000 billeder af USAs Nationalparker

Lige nu kan man gratis hente en app til iPad og iPhone som indeholder 3000 billeder af de 58 nationalparker i USA. Jeg ved ikke hvor længe den er gratis, men ellers koster den 4.99 $ (link i bunden af indlægget).

Pga. de store, flotte billeder gør app’en sig bedst på en iPad, hvor denne også er testet.

Man starter ud med et oversigtsbilleder hvor man kan starte sin rejse.Med det samme har man adgang til et slideshow med mere end 1700 billeder fra de forskellige nationalparker i USA.

Nede i bunden af billedet kan man hele tiden se hvor billedet er fra: Nationalpark -> sted i parken.

Man kan klikke på nationalparken og får derefter vist billederne fra den park eller man kan klikke på sted og få vist billeder fra det sted.

Til venstre er der navigation til forskellig funktionalitet.
Den første er et kort over nationalparken hvor der er indtegnet hvor billederne er taget. Fra kortet kan man komme direkte ind på et specifikt billede.

Man kan også navigere mellem de forskellige nationalparker fra en liste med parkens navn og dernæst steder i parken.

Der er også mulighed for at læse mere om den enkelte park og sted. Det gør man ved at klikke på informations i’et og så kommer der en kort beskrivelse af parken eller stedet frem.

App’en fungere som god inspiration til alle nationalparkerne. Alle kender til de største parker, Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon m.fl. men app’en giver et godt overblik over dem alle og det er sjovt at bladre igennem nogle af de mindre kendte og se hvad de har at byde på af imponerende scenarier.

Jeg ved ike hvor længe app’en gratis, men selv til en pris af 4.99 $ så er den pengene værd. Alternativet er at købe en dyr bog om nationalparkerne i USA, men den vil aldrig kunne måle sig med det antal billeder man har lige ved hånden i denne app.

Du kan finde app’en her (iTunes Link)

Tags:

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top