Den billigste billeje i USA

Jeg har ikke besluttet mig for hvilken biltype jeg vil leje til påskes roadtrip i Texas, men jeg har kigget lidt på priserne for 10 dages billeje i USA.

Prissammenligning på billeje i USA

Nedenfor er priserne på en række forskellige biltyper. Lejeperioden er 14. april til 24. april 2011 (10 dage) med afhentning/aflevering i Houston Lufthavn. Alle priser er inklusiv forsikring. Priserne er fundet den 5. marts 2011.

Biltype/SelskabRentalCars.com*Auto Europe*CarTrawler*HertzAvis
Økonomi (Chevy Aveo)17301637221122832418
Standard (Ford Fusion)20061919244524272827
Full size (Charger/Impala)20522092264527722934
SUV23152467282534373627
Luxury (Buick/300)24592274299930533289
Cabriolet289726713399UdsolgtUdsolgt

Den billigste billeje

Som man kan se, så er der stor forskel i priserne. Det er meget normalt og priserne varierer meget blandt de forskellige selskaber afhængig af destination og årstid. Der er dog tydeligt at se, at de udlejningssider som jeg anbefaler og selv har benyttet flere gange, RentalCars.com*, Auto Europe* og CarTrawler*, er de sider som har den bedste pris.

Blot fordi et selskab er billigst i Houston på denne årstid, betyder det ikke det er billigst i hele landet hele året. Derfor anbefaler jeg at du altid undersøger prisen mere end ét sted før du beslutter dig.

Udbuddet af afhentning/afleveringssteder og udvalget af biler er også meget forskelligt blandt de forskellige selskaber, så skal du ikke afhente/aflevere bilen i en lufthavn er det også en god idé at undersøge prisen på flere sider. Specielt RentalCars.com har et godt udvalg når det drejer sig om afhentning og afleveringssteder.

* Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.

Mere info om billeje i USA

Gennem årene har jeg lejet bil i USA mere end 10 gange og har samlet en en masse forskellig information om billeje i USA som du kan læse her:
Generel information om billeje i USA
Information om billig billeje i USA
Information om bagageplads i lejebiler
Information om udlevering af lejebiler
Information om aldersgrænser for billeje i USA
Information om at købe bil i USA
Et kig på de forskellige lejebiler jeg har haft i USA
Leje af superbiler og pick-ups
Gennemgang af Ford Edge som jeg lejede i påsken 2010
Gennemgang af Dodge Charger som jeg lejede henover nytåret 2010
10 trafikråd i USA

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

6 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Mathias Obdrup says:

  Hej Rene,

  Tak for mange gode tips her på din hjemmeside og i dine Facebook-videoer.

  Min kæreste og jeg skal til USA til sommer, hvor vi skal køre fra Austin til Orlando. I den forbindelse har vi søgt på lidt billeje og er endt med dette tilbud fra Alamo (via Auto Europe) https://imgur.com/a/mEH7S

  Du skriver nogle steder, at et normalt niveau er omkring 4-5.000. Vi kan dog ikke finde noget billigere end 8.000. Er vi helt forkert på den, eller er det et tilbud, vi skal sige ja til?

  De bedste hilsner Mathias

 2. Amalie Radoor says:

  Hej René

  Jeg er lige nu i gang med at booke bil i USA, over flere omgange/i flere forskellige stater. Og har haft kigget på rentalcars.com, som jeg synes er overskuelig og har nogle gode tilbud. Men så kom jeg lige forbi trustpilot, hvor der er virkelig mange dårlige anmeldelser.

  Hvad er din erfaring?

 3. Kim Almind says:

  Hej René.

  Tak for en super fed hjemmeside.

  Ville høre om du har eller har hørt noget om det biludlejningsselskab der hedder Sixt.

  De har super billige priser, men ved ikke helt om det er en godt firma.

  Jeg er ved at planlægge en roadtrip i USA fra den 21 april og frem til den 19 maj næste år og bruger din hjemmeside meget 🙂

  Mvh.
  Kim Almind

  • @ Kim

   Tak for ros.

   Jeg kender godt Sixt af navn, men har aldrig hentet bil hos dem i USA. De er ikke så store i USA, så sjældent de dukker op i listen på de sider jeg anbefaler, med det bedste tilbud.

   Kan du finde en bil hos dem med alle forsikringer inkluderet som er billigere and de sider jeg anbefaler, ser jeg ikke nogen problemer i at bestille hos dem.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top