Sne skyld i valg af Ford Mustang Cabriolet

Selvom vi skriver anden halvdel af marts, så kom der i går aftes 3 cm sne i København. Det, og at vi stadig har under 5 grader i gennemsnitstemperatur, satte en tyk streg under, at jeg skal have den fulde oplevelse af turen til Texas til påske og specielt nyde godt af varmen.

Der skulle være garanti for en minimumstemperatur på 25, så hvad ville være mere nærliggende end at bestille en bil som man kan nyde det gode vejr i?

Sådan er vejret lige nu nede ved den mexicanske grænse i byen Presidio, hvor jeg kommer igennem.

Hermed gjort og jeg har nu en faktura på en Ford Mustang Cabriolet lejet i 10 dage i påsken i USA.

Jeg har haft en Ford Mustang Cabriolet før og det er en fed fornemmelse at køre rundt i en sådan. Bagagerummet er også rimelig regulært, så alt, inkl. en køletaske, kan pakkes væk, så man i ro og mag kan køre taget nede og nyde landskabet og ikke mindst det gode vejr.

Her sidder jeg i en Ford Mustang Cabriolet på roadtrip 2008

Jeg har tidligere listet priserne på billeje af forskellige biler hos forskellige udlejere i påsken. Jeg kunne godt have sparet nogle penge og valgt en anden bil, men da jeg ikke har et praktisk behov for en bestmt type bil på denne tur (til turen til Texas sidste påske havde jeg brug for en SUV med god frihøjde for at få en bestemt oplevelse med), så har jeg valgt med hjertet – og sneen var lige det der skulle til for at valget faldt på en cabriolet. Udvalget af cabriolet er ikke så stort, og jeg er stadig ikke vis på om det er en Ford Mustang Cabriolet der står og venter på mig ‘eller lign.’ – som er udlejningsselskabernes måde at holde ryggen fri på. Men ligemeget hvad, så er jeg sikker på, at 10 dage med taget nede gennem ørkenen med 25+ nok skal blive fed hvad enten det er en Ford Mustang Cabriolet eller en Chrysler Sebring.

Bilen er lejet via CarTrawler og koster 3300 kr, inklusiv alle forsikringer.

Hvad enten det bliver en Ford Mustang eller en anden, så skal jeg nok huske at dokumentere bagagerumspladsen og benpladsen på bagsædet så du bedre kan beslutte dig hvis du står på vippen til en cabriolet til din store roadtrip til USA. Tror mig – den er det ekstra værd, specielt hvis vejret er til at køre med taget nede.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Kenneth says:

  Hej Rene,

  Fed hjemmeside.
  Jeg skal selv til Texas i Juni – ved du om det er muligt at betale sig fra at der rent faktisk står en Mustang og venter på en når man kommer derover? Tænkte om du så noget da du hentede din bil – ala “make sure you get the car you want – for just “a lot of cash”….

  Og dejligt med lidt inspiration!

  • @ Kenneth

   Tak for ros.

   Dit bedste bud for at få en Mustang cabriolet vil være ved at leje via CarTrawler. Der har jeg lige lejet og da man kunne vælge mellem Mustang og Chrysler på deres side, så er der god mulighed for at man ikke får en ‘eller lign.’.
   Hvis du flyver til Houston, så er der også ‘frit valg’ i ens bilklasse når man når frem. Jeg har hentet bil der 3 gange og hver gang kunne man vælge mellem de biler som var i ens klasse.
   Jeg har også kun set Mustang cabrioleter i Houston, så det er også et godt tegn.

   Der er desværre ingen 100% garanti. Du kan evt. prøve Hertz, men forvent at betale en helt anden pris der.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top