Clearwater – Navnet på byen siger alt

Clearwater er en meget spændende by som primært henvender sig til turister og mennesker der elsker strand.
Byen kan prale med at den har 361 dage om med solskin om året, men er også det sted i USA hvor flest lyn slår ned.
Når man ankommer til Clearwater kan man straks se hvor meget der er gjort primært for at få turister til byen. Der er klinisk rent overalt i byen, selv stranden bliver plejet så den ser indbydende ud til turisterne.
Mit første indtryk af byen var at her kunne jeg da godt bo og det ville da være dejligt. Men efter at have travet rundt i byen nogle timer fladt den ligesom til jorden. Det hele var som en opsat kulisse, hermed ikke sagt at det er en skod by eller andet negativt. Jeg tænker mere omkring hvor meget der bliver gjort for turisterne og den almindelige amerikaner som bor i Clearwater kender man ikke, de bliver ligesom gemt væk. Så det opfattes lidt som en facade der bliver stillet foran virkeligheden, og alting udstråler at alt er perfekt i denne by.

Læs videre link:

Tags:

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Benjamin Vrang says:

  Hej Rene

  Tak for en super hjemmeside. Den blev flittigt brugt til planlægning af vores første tur til USA i 2012. Turen blev en stor succes – vi havde den mest fantastiske Roadtrip på 21 dage i Californien.
  Nu har vi booket flybilletter til New York d. 1 juli og hjem igen d.22 juli (2 voksne & børn (14 & 18 år), så jeg tænkte at lave endnu en Roadtrip – denne gang fra New York og ned til Key West, måske til Clearwater…..har du forslag til hvordan sådan en tur kunne se ud?

  Hvad er must sees? – Hvor bor man bedst og billigst? –

  Her er nogle af de steder vi havde tænkt på at se – men da vi ikke aner hvad er er godt, glæder jeg mig til at høre om du ville vælge noget helt andet eller har forslag til oplevelser og ruteplan…

  New York
  (Montauk – Long Island?)
  (Cape Cod?)
  Washington D.C
  (Smoky Mountains Asheville?)
  Charleston
  Savahna
  (Hilton Head Island – 3 dages bade ferie?)
  Miami
  Key West
  Everglades
  (Clearwater – 3 dages badeferie)

  Hjemtur mod New York – noget at se på vejen ??

  Mvh

  Benjamin Vrang
  PGA Professional

  • @ Benjamin

   Tak for ros.

   Du skriver ikke noget om hvor mange dage i vil bruge i New York. De fleste foretrækker 4-5 dage for at når de store ting.

   Hvis det er tilfældet med jer, så har i ikke tre uger til turen, men 16 dage. I kørsel alene er det 300 km om dagen på den mest direkte rute. men sådan kan man ikke gøre det op. Når i rammer Florida er der oplevelser i overflod – St. Augustine, Daytona Beach, Orlando, Ft. Lauderdale, Miami, Everglades, Key West. Alene Key west tager minimum tre dage (en til at køre derud, da det er 4-5 timers kørsel), en til oplevelser og en til at køre tilbage til Miami.

   Så der går minimum en uge med oplevelserne i Florida. Så er der 9 dage tilbage til turen mellem new York City og grænsen til Florida. Det er 350 km om dagen – minimum 4 timer i bilen. Igen er det på den mest direkte rute (interstate).

   Hvis vi tegner jeres indsendte rute ind på et kort, ser det sådan her ud: http://goo.gl/maps/oxNhu

   Som udgangspunkt for meget til tre uger – specielt hvis i vil have 2×3 dages badeferie undervejs. Men Cape Cod er stik modsat retning af Florida, så den skal i droppe. Jeg vil også droppe Montauk.

   I kan godt køre ned til Key West og tilbage igen på tre uger, men i skal gå meget på kompromis. Der er ikke tid til at opleve NYC, DC, 2×3 dages badeferie, Smoky Mountains, Key West mm.

   Hvis målet er storbyferie (NYC og DC) sammen med badeferie, så vil jeg tage toget fra NYC til DC for at opleve den. Fra NYC eller DC vil jeg flyve indenrigs ned til Orlando eller Miami og bruge 1.5 – to uger på at køre rundt og holde badeferie og så flyve tilbage til NYC og flyve hjem.

   Storbyer (og specielt NYC) er dyrere at bo i. Juli er udenfor sæson i Florida, så der er nok nogle gode tilbud. Her kan du se hvad overnatninger generelt koster og hvad du får for pengene.

   Husk også, at billeje i New York er dyrt. Der kan være mange penge sparet på at tage til Newark Lufthavn (New Jersey) og hente bilen.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top