Den amerikanske drøm

– = Gæsteindlæg skrevet af Andreas Jacobsen = –

For et par år siden blev jeg bidt af tanken om at begive mig på min første road trip i USA. Igennem tv shows og ved at følge Bill Mahers ‘Rreal time’ havde jeg igennem flere år fået en del fordomme og teorier om amerikanerne som jeg bare følte at jeg måtte opleve på egen hånd. Den amerikanske drøm bed sig flere gange fast i mig når jeg synes at jeg var ved at gå kold på universitetet, men i år skulle det være – i år skulle jeg opleve Amerika!

Valget af rute

Jeg havde min kæreste, Kathrine, med på turen og vi kom hurtigt frem til at vores tur skulle indeholde New York. Vi kom også frem til, at prisen for en vejs gebyr og en evt. en højere pris på fly-turen var en unødvendig udgift og kunne undgås, hvis ruten blev designet i en cirkel.

Fra New York så jeg mulighederne i at man kunne køre mod nord eller syd. New England må jeg indrømme ikke stod højest blandt prioteterne Nuvel ville vi begge til Boston, men ellers var der intet som rigtig fangede os. Derimod havde jeg i historietimerne hørt en del om borgerkrigen og krigen for uafhængighed, og da vi begge har en interesse for historie var det oplagt at køre sydpå.
Det var dog begrænset hvad vi vidste om byer som Baltimore, Philadelphia og hele staten Virginia, men ved hjælp af rejsesiden Virtualtourist.com fandt vi den information vi ledte efter. Der var begrænset hjælp at hente på de danske rejsebureauers hjemmesider, hvilket ellers virkede som et fornuftigt sted at starte sin søgen. Selv investeringen i Lonely planets rejseguide til Mid-atlantic states skulle vi bestille hjem over internettet.

Dog gik det snart op for os, at vi havde skabt os en balanceret rute. Vi ville lugte til sydstaterne i Virginia, opleve en del af nordstaterne, se det officielle USA i Washington, se historiske byer som Baltimore, Philadelphia, Richmond og Williamsburg, gå på en rejse tilbage til fortiden og besøge Mount Vernon (George Washingtons hjem) og Monticello (Thomas Jeffersons hjem), opleve bjergene og Shenandoah National Park og de lande strande ved Virginia Beach. Alt i alt en god introduktion til USA.

Har du lyst til at dele dine roadtrip oplevelser?

Se mere her om gæstebloggere og benyt mail på siden til at bidrage med din roadtrip oplevelse.

About the Author

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top