Sæt et ansigt på

Jeg er super glad for, at så mange er aktive i kommentarerne her på siden. Hvad enten du har en kommentar, et godt råd eller et spørgsmål, så er du velkommen, men jeg vil gerne kunne sætte et ansigt på.

Vis hvem du er

Som du måske har bemærket, så er der små ikoner i kommentartrådene. De fleste har et gråt standard ikon men enkelte, inklusiv mig selv, har et billede af et ansigt (eller andet) vist. Ganske som når man er på facebook og kommenterer derinde.
Grunden til at der vises et lille billede er, at man har oprettet en Gravatar. Det er et billede som er knyttet til ens e-mail og når man så skriver en kommentar her på siden (eller andre sider der benytter Gravatar) så kommer der automatisk det billede frem som du har lagt ind som Gravatar.
En Gravatar er ikke en nødvendighed for at kunne skrive en kommentar, spørgsmål mm. den hjælper blot til, at gøre siden lidt mere personlig 🙂

Opret en Gravatar – det er nemt

Du kan oprette en Gravatar hos Gravatar.com Inden du går i gang kan du se en kort video om, hvad en Gravatar er og hvad den gør godt for. Der er vist nogle ting i videoen som min side desværre ikke understøtter (endnu – kommer en dag).
Selve oprettelsen er ganske simpel: Klik på knappen ‘Get your Gravatar today’ Eneste du skal have ved hånden er adgang til din mailbox og et billede du vil benytte som Gravatar. Du kan uploade den størrelse du ønsker og så ændre Gravatar selv størrelsen på det så det passer.

Håber at se mere til dig på min side. God fornøjelse.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top