Joliet og tankstationer på Route 66

Første roadside attraction på Route 66 var i Joliet og så stod den på hyggesnak på tankstationer langs Route 66.

Byfest men ikke noget fængsel i Joliet

Første rigtige stop på Route 66 blev i Joliet. Byens nyligt renoverede museum om Route 66 og Joliet og omegns historie var udset som første gang vi kunne få lokal, inside viden med på vores road trip på Route 66.
Deres Route 66 udstilling var dog hurtigt overstået, men vi fik nogle gode kort og så sagde damen i skranken, at vi skulle prøve og nå det Route 66 museum i Pontiac i stedet da det var meget bedre. Vi fik en snak om vejret (som også er lige i overkanten for de lokale – 85-90 f og en meget høj fugtighed) hvor vi var fra og så skrev vi os ind i deres elektroniske gæstebog, hvor 4 andre fra Danmark havde gjort det samme inden for den sidste måned.


Inden vi forlod Joliet var der også tid til at kigge lidt på den byfest for børn som der var gang i. Har var alt det interessante skyts kørt i stilling, så børn (i alle aldre) kunne få stillet deres nysgerrighed.
Der var desværre ikke tid til at finde det gamle fængsel i Joliet (kendt fra bl.a serien Prison Break).

Giant Gemini og kedelig mad i Wilmington på Route 66

Efter Joliet var næste stop Gemini Giant i Wilmington. En klassiker på Route 66 og et af de der billeder som man bør have med hjem fra sin Route 66 roadtrip. Launching Pad Diner er også et billede værd, men maden er ikke værd at sætte tid af til. Det vidste vi desværre ikke, så vi fik en kedelig sandwich (som viste sig at være noget friturestegt kød i en burgerbolle). Slap, kedelig og uden smag.


Hyggelige tankpassere på Route 66

Efter at have fået fyldt mad på tanken, var det på tide at se på gamle tankstationer. Den første var en gammel Texaco i Dwight. Den er blevet restaureret og ser i dag meget ud som den gang den var i brug. Tankstationen passes af frivillige der er der to timer af gangen. Vi havde glæde af et ældre ægtepar som var ved at sige farvel til 10 franske bikers da vi kom. Da den sidste biler var kørt rettede de deres opmærksomhed på os og vi fik en snak om vind og vejr, hvor vi var fra, tankstationens oprindelse og hvor mange der besøgte den. Det bragte samtalen over på byens avis som parrets datter udgav (og de selv skrev for) så vi fik et eksemplar med, hvor man kunne læse om de 700-1000 der besøger tankstationen hver måned.

Super engagement og fortællelyst. Mens vi var der kom der også et par fra Sverige, så det ældre ægtepar splittede sig op, så de kunne give deres opmærksomhed til os alle. Super service.


Vi kørte derefter til Odell og en anden, gammel tankstation som var restaureret lige så flot. Der var et lille udvalg af souvenirs indenfor og en ældre, snakkesaglig dame som gav os råd til den videre færd. Hun anbefalede Route 66 museet i Pontiac. Vi havde tyve minutter til at nå dertil inden det lukkede, men hun forsikrede os om, at vi kunne nå det på ti – og det gjorde vi.


Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Peter Paaske says:

    “kendt fra Prison Break” tsk tsk tsk… Der er altså en grund til at Jake i Blues Brothers hedder Joliet Jake 🙂

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top