Starten er gået på Route 66

Turen fra Chicago til Springfield startede med regnvåde gader men endte i sol og en masse oplevelser på Route 66.

Begyndelsen på Route 66

Inden vi kunne starte på Route 66 i Chicago, var der nogle ting vi skulle have styr på og shoppet. Heldigvis vågnede vi tidligt (gør jeg altid de første par dage pga. jetlag) så der var god tid, sådan da, for butikkerne åbner først kl 10, så der var et naturligt tidspunkt for, hvornår vi kunne komme afsted og ud på Route 66.

Ville Lollapalooza drille vores star på Route 66?

Vi startede med at parkere et par gader fra start/slut skiltene sommsignalere hvor Route 66 starter eller ender. Vi gik derhen og tog lidt billeder og fandt ud af, hvordan vi skulle krydse startlinien. Der er Lollapalooza i parken lige ved skiltet, så vi var nervøse for, om der var omlægning af trafikken. Det var der heldigvis ikke og vi kunne komme igang med vores tur på Route 66.

Route 66 præcision

Vi er ikke religiøse omkring turen og det er er ikke tvingende nødvendigt for os at følge ruten slavisk. Vi startede dog meget autentisk ved at køre ad Adams Street ud til Ogden Avenue. Den fulgte vi så et godt stykke inden vi valgte at indhente noget tid på vejen ned til Joliet.

God skiltning af Route 66

Skiltningen af Route 66 har vist sig at være forbavsende god og ude på I-55 var der tydeligt skiltet hvornår man skulle af for at følge Route 66 ind til Joliet. Fra Joliet har der også været gode skilte til at hjælpe en på vej og sammen med de medbragte kort og de vi finder på diverse turistkontorer, så er vi dækket godt ind.
Målet for den første dag på Route 66 er Springfield, Illinois.

Andre roadtrip oplevelser:

Route 66 i New Mexico og Texas

Route 66 og motorvejen er en og samme vej gennem det meste af New Mexico. I de små byer finder du dog stadig gode Route 66 oplevelser.

3 Comments

  1. Hej René

    Hvilken gade kan man finde det skilt hvor der står Route 66 begins?

    Mvh. Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada