Shea´s tankstation og old brick road på Route 66

Shea´s Gas Station museum var desværre lukket, men et besøg værd alligevel. Og så kom vi ud på vores første omvej, da vi ville følge The Red Brick Road.

Shea´s Gas Station Museum

Shea’s Gas station museum i Springfield er en institution på Route 66. Han har samlet alskens materiale fra forskellige tankstationer og stillet dem på en lille grund i et villakvarter. Der er desværre lukket søndag og mandag, så vi måtte betragte steder gennem hegnet. Vi fik dog nogle gode billeder og vil helt klart anbefale andre at kigge forbi. Planlæg at komme en dag der er åben, for stedet er ikke kun kendt for en utrolig samling. Ejeren er måske en endnu større grund til at kigge forbi. Han skulle være ekstrem snakkesaglig og kunne alverdens historier og anekdoter fra Route 66’s historie.


The Red Brick Route 66 Road

Fra Shea’s fulgte vi Route 4 syd på ud af Springfield. Det var Route 66 fra 1926 til 1930 og her finder man en af de ældst bevarede original strækninger. Den kommer syd for Chatham og man skal dreje fra på Snell Road for at finde den, men når man ser den er man ikke i tvivl. Det er nemlig en gammel brick road (tegl vej). Der er bevaret ca. 1.5 mile af strækningen og man er ikke i tvivl når man kommer til den. Den er rød, smal og står godt til de gule midterstriber.
Vi fik desværre ikke kørt hele strækningen da en del af den var lukket pga renovering. Det betød til gengæld vi kunne komme tæt på og se hvordan den var lavet i sin tid. Imponerende den har holdt i alle disse år.


Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top