Skyview drive-in bio og Ariston Café på Route 66

Drive-in biograf, mad druknet i oste-sovs og en gammel shell station var en del af programmet på Route 66.

Sky View Drive-in biograf på Route 66

Vi fortsatte ad den gamle Route 66 et stykke vej sydpå. Efter Carlinville tog vi den på tværs over til Litchfield.
Kører man ad Old Route 66 fra nord ind i byen kommer man først til Sky View Drive In biografen. Den er stadig åben (dog kun fre, lør og søn) men for sølle 3 dollars kam man komme ind til en double feature. Stedet benyttes af hele oplandet og folk rejser ofte flere timer for at få en tur i biografen. Det er et meget familievenligt sted og en Drive In er den perfekte børnekombination: man spiser ude, børnene ser den første feature og sover så gennem den anden på bagsædet og familien har haft en god oplevelse sammen.


Ariston Café, en Route 66 klassiker

Et par kilometer længere syd på ligger Ariston Café. Den blev åbnet i 1924 og har siden 1935 ligget hvor den gør nu. Den drives stadig af den samme familie og er et must at stoppe efter på Route 66.
Vi valgte at spise en sen frokost på Ariston Café og havde en super oplevelse. Vores servetrice hed Gina og var super snakkesaglig. Efter hun havde taget vores ordre kom hun tilbage med to bøger: en gæstebog vi kunne skrive i (meget udbredt at have gæstebøger ved de mindre stop langs Route 66, så husk at skrive i dem) og så en ældre tysk bog om Route 66 hvor der var en masse billeder taget langs ruten. Den måtte man også skrive i.
Gina sagde at, på hendes 5 år på stedet var det kun anden gang hun ser erede for danskere. Lad det være en opfordring til alle i som skal ud på Route 66, at stoppe ind forbi.Horseshoe Sandwich druknet i oster-sovs

Jeg valgte en horseshoe sandwich med kalkun (her skal gastro freaks og mad nørder lige springe et afsnit ned).
En horseshoe sandwich er en bund af brød (i mit tilfælde ristet toast). Ovenpå det lå så noget kalkun kød. Oven på det var tallerkenen fyldt op med pommes fritter og så var det hele overhældt med en ostesovs. Det smagte langt bedre end det så ud.
Man kan også få den burger style, hvor der ligger en burger uden top-bolle gemt under fritter og oste-sovs.

Et billede taget under et ikon

Når man er færdig med at spise på Ariston så kan man få taget sit bilede omme bag baren under et neon skilt som er blevet et ikon for stedet.
Vi fik også mulighed for at få nogle billeder af det desertfad de kommer rundt med til gæsterne. Ostesovsen havde dog lagt sig tungt, så vi nøjedes med noogle billeder.


Lækre bikes på Route 66

På Route 66 og i USA generelt kan man ikke undgå at se nogle lækre biler og bikes på sin roadtrip. På Ariston sad der et par bikere og udenfor holdt disse custom maskiner.

Gammel Shell station på Route 66

På vej videre mod vores stop for natten i St. Louis gjorde vi stop ved en Shell tankstation fra 1926. Der var desværre lukket, som mange ting var denne søndag, så billederne må tale for sig selv.
Der ligger flere af disse restaurerede tankstationer langs Route 66 men du skal ud på den gamle, originale rute for at finde dem.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Trine says:

  Hej René

  Tak for en god blog.
  Kan man tage autocamperen med i Drive-In biograf?

  Hilsen Trine

  • @ Trine

   Måske i nogle, men langt fra alle. Det skal i undersøge lokalt og på forhånd.

   Mange af dem har ikke plads i indkørsel eller på pladsen til at i kan være der i en autocamper.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top