Bass Pro shop og biograftur i Springfield på Route 66

Verdens største Bass Pro Shop

Route 66 kører lige gennem downtown Springfield, Missouri, men vores første stop var ikke på Route 66. Det var derimod ved verdens største Bass Pro Shop. Et slaraffenland for enhver outdoors mand eller kvinde.
Vi har været i en Bass Pro shop i Denver for nogle år tilbage som vi syntes var stor, men det her var vildt – og de var endda ved at bygge til.


Butikken har alt hvad jægeren, fiskeren eller campisten har brug for, plus alt det man ikke har brug for, som bla. postkasser formet som fisk og et sofa sæt i skov sløring.

Alt til jægeren

I afdelingen for jagt finder man en stor samling våben. Der er rifler, hånd våben og jagtgeværer, men også masser af buer og armbrøster. Eller hvad med et andekald?
Dyre guns

I samme afdeling finder man et lille lokale med overskriften Fine Guns. Her finder man samleobjekter i den dyrere ende og et af geværerne kostede 55.000 $.


Foldekniv og dolk

Der ligger også et mindre lokale med knive. Her finder man alt fra små bitte foldeknive til nogle størrelser som selv Corcodile Dundee ville kalde en kniv.

Der hang en reklame for en foldeknivs model som skulle være god hvis nu man kun havde en hånd fri. Af hvilke årsag stod der ikke, så lad endelig fantasien løbe af med dig.

Sko

Bass Pro Shop har en meget god og stor sko afdeling og det er ikke alt sammen gummistøvler, waders og arbejdssko. De har et stort udvalg af vandresko og støvler samt sandaler.

Lystfiskeren

Afdelingen for lystfiskeren var, ligesom alt andet, vild at gå rundt i. Deres opstilling af fiskestænger så imponerende ud og ligeledes gjorde opstillingen af fiskehjul.
Hvis man stod og manglede en båd kunne de også hjælpe med det.

En tur i biffen på Route 66

Om aftene valgte vi at slappe af med en film. Den nærmeste drive-In bio har kun åbent fre-søn og dette var mandag, så vi måtte nøjes med en af de lokale biografer. Vi fandt en der lå på Route 66 og så Cowboys & Aliens. God underholdning og passende når nu vi skulle igennem New Mexico et par dage senere.

Lyn og torden

Da vi kom tilbage til hotellet begyndte et stort tordenvejr. Det var ikke lyn som kom oppefra og ned og kun blinkede kort.

Derimod snoede de sig på tværs af nattehimlen og man var tydeligt i stand til at se dem – og var man rigtig heldig kunne man fange et billede af dem.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

3 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Lene says:

    Hej Rene,
    Tak for en meget informativ hjemmeside – vi henter mange gode fif her. Og tak for det store arbejde du lægger I at besvare så mange spørgsmål!

    Jeg håber du kan hjælpe her: et sted på din side skriver du noget om fodtøj og linker til de sko du selv har (Mavell?) Har du mon købt dem i USA? Jeg tænker på om vi med fordel kan vente med at købe vandrestøvler til vi ankommer?

    På forhånd tak 🙂

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top