Gary´s Sinclair servicestation på Route 66

En af de mest utrolige servicestationer på Route 66 er en Sinclair station i byen Gay Parita. Vi fik snakket et øre af og kom også forbi Carthage og deres ikoniske Route 66 Drive-In biograf.

Shrine Mosque i Springfield

Vi forlod Springfield via Route 66 downtown hvor den passerer Shrine Mosque. Oprindeligt bygget i 1923 som kultucenter, men i nyere tid har det fungeret som teater og spillested. I rock musikkens hay day spillede alle de store i byen, bl.a Elvis.
CIMG0227

CIMG0232

Small town USA på Route 66

Ved Springfield skilles Route 66 og I-44 et stykke vej og man kommer rigtigt ud og får oplevet small town USA.
Man passerer en masse små, nærmest ikke eksisterende, klumper af huse som knapt kan kaldes byer. Der er en masse forladte og tomme huse og bygninger på ruten og mange har stået tomme i rigtig mange år.

Gary´s Sinclair på Route 66

I byen Gay Parita ligger en af de bedste Route 66 tankstationer. Det er en gammel Sinclair som er gjort i stand og nu er et must stop på Route 66. Stedet er ejet af Gary og drives af ham og hans datter. Vi blev mødt af datteren som straks gik i gang med at snakke (og det gjorde hun så uafbrudt i næsten en halv time). Man får et væld af informationer om stedet og området. De har mere end 10.000 besøgende pr. sæson og 90 % af dem kommer fra andre lande.
Vi blev ledt ind i det lille kontor i stationsbyningen og fik en masse information om steder og personer på vores videre tur på Route 66.
Hun fortsatte med at snakke og vi fik nu historier fra hendes barndom og hvor hun var født (Californien) og hvornår de flyttede tilbage til Missouri mm.

CIMG0243

De er et fast stop for tour grupper og der kommer nogen fast hele sæsonen. To til tre grupper om dagen. Der er gratis kaffe, vand, sodavand og is til alle der kigger forbi og da vi var ved at finde en sodavand frem var Gary dukket op og så startede vi næsten forfra igen med snak om vejr, land vi var fra, rute, seværdigheder mm. De var ikke til at få stoppet, men heldigvis kom der nogle flere gæster som skulle have samme velkomst.
CIMG0239

Det var en utrolig oplevelse at få med og helt klart med til at gøre Route 66 til en endnu bedre oplevelse.

Route 66 drive-in biograf i Carthage

Inden da havde vi dog et par småmstop i Carthage. Byen har nt gammelt og imponerende retsbygning midt på byens torv og så ligger den historiske Route 66 drive-in biograf også i Carthage.

CIMG0248Men dagen og ligende oplevelser var ikke slut, for vores næste store stop var hos Tow Mater og Four Women on The Route i Galena, Kansas.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top