Hooker Cut, Devils elbow og bbq på Route 66

Fra Meramec var resten af dagen en blandet landhandel af oplevelser på Route 66 med bl.a. verdens største gyngestol, hooker cut og devils elbo. Og så fik vi noget OK bbq.

Verdens største gyngestl på Route 66

Fra Meramec fulgte vi Route 66 frem til Fanning hvor verdens største gyngestol står. Flere byer i USA har verdens største af et eller andet og nogle af dem ligger langs Route 66, bl.a verdens største Catsup flaske i Colinsville ved East St. Louis.

Convoy på Route 66

Fanning havde ikke andet at byde på så vi fortsatte af Route 66 frem til Doolittle (hvor et fly engang brugte Route 66 som landingsbanen). Route 66 løber stortset parrallelt med I-44 på disse kanter og flere steder er der kun få meter mellem de to vejbaner.

Hooker Cut og Devils Elbow på Route 66

Efter Doolittle er Route 66 opslugt af I-44. Vi valgte at blive på den ned til Celmentine hvor vi kørte tilbage på Route 66 for at køre gennem Hooker Cut og over Devils Elbow Bridge. Desværre var det nu et kraftigt regnvejr, så der er ikke nogle gode billeder af stederne.

God bbq på Route 66

For at indhente lidt tid valgte vi at køre på I-44 igen ved St. Robert. Men først holdt vi ind for at få en sen frokost.
Der hang et bbq skilt ved en lille hytte så vi slog til. Vi delte en sandwich med pulled pork og en med chopped brisket og fik el lille skål kartoffelmos til. Ikke værst men heller ikke på højde med det bbq jeg har været heldig at få i Texas.

Munger Moss motel på Route 66

Vi kørte på I-44 indtil Lebanon, hvor det var på tide at fylde benzin på bilen. Lige ved tankstationen lå det historiske Munger Moss Motel på Route 66. Vi ville dog videre ind til Springfield og evt. Carthage inden vi fandt noget overnatning.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top