Tow Mater i Galena på Route 66

Selvom Route 66 strækningen gennem Kansas kun er 13 miles lang, så byder den på en masse oplevelser, men størst af alle er nok Tow Mater fra filmen Cars. Han står i Galena.

Tow Mater på Route 66

Filmen Cars har i den grad været med til at få noget liv tilbage på Route 66. Bob Waldmire og hans folkevognsrugbrød var inspiration til figuren Fillmore. Den kan ses på Route 66 museet i Pontiac, Illinois.

En anden figur man kan møde på Route 66 er Tow Mater (Bumle). Han står i Galena, Kansas og byder folk velkommen til 4 Women on The Route 66.


4 women on the Route 66

4 women on the Route 66 er et gammelt værksted/servicestation som er blevet restaureret til en lille diner og souvenir butik.
Navnet på stedet er opstået fordi det er 4 lokale kvinder som gik sammen om at købe, restaurere stedet og drive.

Tilføjelse 2014: Stedet hedder i dag Cars on the route, men er de samme ejere, indretning og stemning.

Det vil som oftest være Melba Rigg man møder når man kommer til stedet. Hun kan, ligesom så mange andre på Route 66, snakke. Ikke kun meget, men også hurtigt. Så snart hun ved at du kan engelsk går hun i gang med at fortælle om stedets historie og specielt hvordan filmen Cars har haft en stor indflydelse på stedet.


Da de købte stedet var de ikke klar over sammenhængen og den bil der var inspiration til figuren Tow Mater havde de skilt sig af med på opfordring af bystyret (det var en eye sore).
Da de så fandt ud af, at den bil der havde stået på grunden (og som et træ var groet op igennem) var inspiration til Tow Mater, så fik de hjælp af en lokal forretningsmand til at skaffe bilen tilbage og nu står den så som en fast del af stedet. De har renoveret bilen en smule så den nu kan køre og de deltager med den ved forskellige arrangementer.
De har dog været nødt til at ændre navnet på bilen til Tow Tater for ikke at komme i problemer med Disney.

Mere Cars inspiration fra Route 66

Men Tow Mater er ikke det eneste Galena har bidraget med. Selve bygningen er, ommend en smule modificeret, også med i filmen, og der er et ghost murial i filmen som er inspireret af et i Galena.

Vi fik også udpeget andre ting på Route 66 som er med i filmen, bl.a. Route 66 drive-In i Carthage, Missouri.

Disney har for nyligt været forbi Galena igen for at filme. Denne gang til en bag om filmen som kommer med på special edition blu-Ray til efteråret (ved ikke om det er Cars et eller to).

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top