Lucille´s Roadhouse Diner og Bug Ranch på Route 66

Turen til Amarillo bød på flere oplevelser langs Route 66. Vi spiste på Lucille´s Roadhouse og kiggede på kæmpe bugs og forladte bygninger ved Bug Ranch lidt uden for Amarillo.

Lucille´s Roadhouse på Route 66

Når man følger den originale Route 66 mellem Hydro og Weatherford, OK så kommer man forbi Lucille´s originale Roadhouse. Det er ikke længere i brug, men er vedligeholdt (sådan da) og ved det er opsat en Will Rogers platte.


Lucille´s navn er dog stadig good business på disse kanter, så tæt ved interstate afkørelsen i Weatherford er Lucille´s Roadhouse blevet genskabt. Her har man mulighed for at spise i en lille diner eller et steakhouse. Vi valgte dineren til en let frokost.
Menuen bød på en gentagelse fra alle andre menukort vi havde set. En enkelt ting stak dog ud: en spamwich. Tankerne røg straks hen på Monty Python og deres udødeliggørelse af spam.


Spamwichen var ok, men ikke noget jeg ville køre en omvej efter. Min bror fik en kyllinge sandwich med guacamole som til gengæld var ganske god.

Da vi skulle betale kunne de ikke få kreditkortbetalingen til at virke og selvom vi havde fundet kontanter frem insisterede manageren på at vi ikke skulle betale. En positiv service oplevelse (som der har været masser af men dog ikke nogle gratis måltider før).

Conoco service station i Shamrock på Route 66

Vi holdt også ind forbi en renoveret Conoco servicestation i Shamrock. Den benyttes i dag til flere forskellige ting go byens chamber of commerce har kontor i den.
Der er ikke nogen info på stedet, men det er tydeligt den har været inspirationskilde til den tankstation der er i filmen Cars.

Det skæve vandtårn i Groom på Route 66

På vores videre vej mod Amarillo kom vi forbi det skæve vandtårn i Britten. Her holdt der en semi lokal ind lige efter os og kunne fortælle at det havde set sådan ud i alt den tid han kunne huske. De havde dog malet den om et par gange. Da han fandt ud af, at jeg var udenbys fra ville han lige høre lidt om DK: snakkede we Dutch og var pot lovlig (han mente at alle drugs var lovlige i DK). Han fik cliff note versionen og tog forhåbentlig der fra med fornyet viden om DK.

Bug Ranch ved Convay på Route 66

Som opvarmning til vores besøg ved Cadillac Ranch vest for Amarillo, holdt vi ind ved Convay for at se på Bug Ranch. Den har ikke så mange år på bagen som Cadillac Ranch, men tjener samme formål hvor man kan komme forbi og efterlade sit eget mærke på kunstværket.


Bug Ranch ligger ved en forladt tankstation og souvenirbutik som vi også undersøgte nærmere. Der ligger masser af disse langs Route 66 (og andre strækninger i USA) og mange gange har de efterladt en hel del ting. Bl.a hang der stadig t-shirts rundt om i souvenirbutikken og der stod maskiner og inventar på tankstationen.
Efter at have fået rigeligt med billeder i kassen kørte vi videre mod Amarillo og The Big Texan hvor du kan spise gratis, såfremt du kan klare en bøf på 2 kg på under en time.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top