Stor blåhval og Pops på Route 66

Vi var allerede godt proppet med indtryk og oplevelser fra Route 66 da vi nåede ind i Oklahoma. Målet var at nå til Oklahoma City inden aften og da dagen allerede havde været lang, gjorde vi kun få stop og hentede lidt tid ved at benytte Interstate en gang imellem.

Blåhval i Catoosa på Route 66

Vi havde dog nogle korte stop undervejs ved nogle af de mindre kendte ting på Route 66.

En klassiker gjorde vi dog stop ved, nemlig The Big Blue Whale. En gang et vandforlystelsessted, men i dag må man ikke bade i vandet. Det er ikke mange år siden stedet så helt anderledes ud. Det var ikke blevet vedligeholdt, malingen var fadet og det hele var groet til, men ligesom så mange andre steder på Route 66 er stedet blevet restaureret af ildsjæle med støtte fra private.


The Round Barn i Arcadia på Route 66

Et stykke før Oklahoma City var vi tilbage på Route 66 for at komme forbi The Round Barn. Den er nu ikke det vilde (tog end ikke et billede) men lidt længere henne lå det vi egentligt kørte efter: Pops

Pops på Route 66

Pops er en tankstation, en kunstinstallation og en diner samlet i en lækker kombinationen. Pops har ikke det historiske islæt men er helt klart et besøg værd (og skal Route 66 bestå i fremtiden er nye tiltag som disse nødvendige).

Vi kom hen under aften og blev mødt af den store sodavandsflaske i den nedgående sol.

Stedet har en meget moderne arkitektur og udstilling af flere tusinde sodavand (Pops) som er imponerende at se på fra alle vinkler.

Det kan godt være Pops har benzin i standerne, men det er maden og sodavandene folk de kommer efter. Vi var der på en tirsdag aften og måtte vente 15 minutter på et bord og selvom klokken var hen ved otte så strømmede folk til.

Jeg prøvede to nye ting: Fried okra og onion fried burger.
Fried okra er en lille grøntsag som friture steges. Smager friskt og falder ikke så tungt som almindelige fritter. Onion fried burger er en oklahoma ting. I gamle dage da der ikke var så meget kød til rådighed blandede man masser af løg i kødet og stegte det. Det resulterede i en bøf med flere nuancer af løg som tilføjer en sødme til bøffen og burgeren.

Vi kunne selvfølgelig ikke tager derfra uden et par pops, så vi blandede en six pack til vores videre Route 66 rejse.

Pops har, ifølge deres hjemmeside, godt 500 forskellige sodavand på hylderne.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top