Cadillac Ranch på Route 66

Vi satte vores tydelige præg på alle ti biler under vores besøg på Cadillac Ranch på Route 66. Vi kom forberedt med spraymaling, gummihandsker og hjemmelavet stencil.

Cadillac Ranch på Route 66

Ovenpå en god steak på The Big Texan stod vi tidligt op og kørte ud til Cadillac Ranch. Det er en skulptur fra 1974 og består af 10 Cadillacs fra 1949 til 1963 som er halvt begravet, skråstillet i samme vinkel som pyramiderne.

Skulpturen står på privat område inde på en mark, men man må gerne gå derind. Man må også gerne efterlade et tegn på at man har været der, så det gjorde vi med lidt grafitti.

Marken bilerne står på var bar da vi kom, men benyttes til landbrug, så man kan opleve skulpturen i skiftende omgivelser. Jo tættere man kom på bilerne, jo flere brugte spraydåser kunne man se. Umiddelbart ikke særlig kønt, men i disse omgivelser tilførte det faktisk lidt til oplevelsen.

Stencil, gummihandsker og spraymaling på Route 66

Hjemmefra havde jag forberedt en stencil og taget gummihandsker med. I en Walmart på vejen købte vi spraymaling i farverne hvid, sort og rød.

Et populært stop på Route 66

Cadillac Ranch er et populært stop på Route 66, så selvom vi var derude tidligt og der ikke var andre, gik der ikke lang tid inden andre dukkede op. Vi var dog de eneste som havde taget maling med, så vores arbejde blev betragtet og kommenteret af flere.Malede grafitti på ti biler på Cadillac Ranch på Route 66

Vi brugte en lille times tid ved Cadillac Ranch og havde maling nok til alle ti biler (den ene fik to gange).
Her kan du se nogle af de mange lag maling bilerne har fået gennem tiden.

Pensionister maler grafitti på Route 66

Da vi var ved at være færdige var der bl.a kommet en bus fuld af pensionister derud. De så straks muligheden for et kodak moment og tog opstilling med vores stencil og spraydåser.

Andre syntes blot at bilerne gjorde det godt som baggrund til anderledes feriebilleder.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Malene says:

    Hej 🙂
    Ved du hvad historien bag de 10 cadillac biler er? Hvorfor er de halvt begravet? 🙂

    – Malene

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top