Wigwam motel på Route 66

Den første af flere specielle overnatninger på vores roadtrip og helt sikkert en af de mere specielle på Route 66. Ikke hver dag man har mulighed fr at overnatte i en teepee.

Moteller og overnatning langs Route 66

Gennem tiderne har millionvis rejst langs Route 66 og der ligger et hav af overnatningsmuligheder på ruten. Når man kører på Route 66 ligger de gamle og til tider klassiske moteller og hoteller nogle gange som perler på en snor. Der ligger også mange moteller som for længst er gået til og ofte står der kun nogle slidte skilte tilbage.

Klassiske moteller på Route 66

Enkelte steder på ruten ligger der nogle ikoner som i den grad er gået over i Route 66 historien og som nævnes i de forskellige guides til Route 66. Nogle af dem er Wagon Wheel Motel, Munger Moss Motel, m.fl.

Wigwam motel på Route 66 i Holbrook, Arizona

I holbrook, Arizona ligger et af disse, nemlig Wigwam Motel. Det er et motel hvor værelserne er indrettet i hver deres teepee.
Idéen er ikke født på Route 66, men i Cave City, Kentucky tilbage i 1933. I dag ligger der to af disse på Route 66. Det ene i Holbrook og det andet i San Bernadino, Californien.

Disse wig wam moteller har også været inspiration til filmen Cars, hvor Lightning McQueen får lov at bo på et motelværelse indrettet i en færdsels kegle hos Sally i Cozy Cone Motel.

Bestil på forhånd i Wigwam motel til din Route 66 tur

Der er kun 15 værelser til rådighed, så det anbefales at booke på forhånd hvis man vil være sikker på at få en teepee.
Da stedet er en af de mere utraditionalle overnatningsmuligheder på Route 66, men også generelt, så er det også en velbesøgt seværdighed. Det er ejeren godt klar over, så for at tolføje lidt autencitet fra stedets hay-days, er der parkeret ældre, klassiske biler rundt ved alle teepees.

Wigwams i solnedgangens skær

Vi ankom sidst på dagen og efter tjek ind, og et smut i en Safeway i nærheden, kunne vi sidde udenfor i den nedgående sol og spise lidt Ben & Jerry Cinnamon Bun.

Værelserne i en wigwam

Værelserne er gode og indeholder alt man har brug for ved en overnatning på en roadtrip.

Klik på billedet for fuld størrelse

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top