Biltræf på Route 66 i Willaims

Planen var, at byen Williams også blot skulle være et kort stop, men endte med at blive dagens længste pga de mange biler der fangede vores opmærksomhed.

Williams, endnu en perle på Route 66

Williams er en del mindre end Flagstaff så den gemmer ikke på så mange ting. Route 66 går lige gennem byen og fungere som byens hovedgade. Den er ensrettet, så husk og kør den i begge retninger (eller stop bilen og gå rundt – den er til at overskue).
Williams er også udgangspunkt for Grand Canyon Scenic Railway, så hvis man ikke selv skal med, kan man få nogler billeder af toget og stationen.

Lækre biler på Route 66

Vi nåede knapt ind i byen før vi kunne se der var noget spændende i vente. I den modsatte retning holdt der ti biler parkeret i den ene vejbane. Den ene mere lækker end den anden.


Vi holdt ind og gik over til dem. Vi var så fokuseret på de ti at vi slet ikke kiggede til den anden side. Først da der rullede den ene frækkert efter den anden forbi kiggede vi ned ad vejen og kunne se de holdt der i en lang stribe i den ene vejbane. 300-400 meter med biler.

Det var alle slags biler men primært klassiske biler fra route 66 storhedstid eller hot rods. Vi bevægede os langsomt ned langs rækken af biler og tog en ordentlig stak billeder.

Der var et mylder af mennesker og en af dinerne på Route 66 havde ude servering og højt musik, så stemningen var i top. Den blev dog overdøvet når nogle af bilerne kørte show-off runder.


Vi havde en enkelt ting vi skulle nå til et bestemt klokkeslet, så for at nå det måtte vi stoppe mens legen var god og vi nåede derfor ikke hele rækken af biler igennem. Enkelte biler kørte også derfra mens vi var der og jeg kunne forstå de skulle videre til Flagstaff.

Lad det være en opfordring til alle jer road trippere. Husk at komme væk fra interstates og bruge tid i byerne. Denne oplevelse og en ligende i Ft. Stockton tidligere på året havde jeg ikke fået hvis jeg havde holdt mig til interstates.


klassiske_rute_01

Klik på billedet for at se komplet kort.

number_14_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Vurder indlægget

Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook eller Google Plus via knapperne øverst til venstre. På forhånd tak.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

5 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Benny Jensen says:

  Hej.
  Hvad dag på ugen er der alle de biler i gaden??

  • @ Benny

   De biler vi så, var en del af en årlig begivenhed på Route 66. Der er sikkert bil shows i byen på andre tider af året, men der skal du ud på nettet og lave research.

   Jeg ved at flere byer i USA har ugentlige eller månedlige bil-træf hen over sommeren, så hvis du ved hvor du skal hen ad er det blot at google på car sho + den stat/by i skal til.

 2. Morten Kofoed says:

  Ved du om det her biltræf er der tit, eller hvornår det er der? Skal nemlig i gemmen Willaims her til Juni, og kunne da været fedt hvis der var biltræf.

  • Jesper Jensen says:

   Tillader mig lige at svare på spørgsmålet. Af hvad jeg kan se på denne hjemmeside: http://www.route66place.com/Cool_Country_Cruise_In_s/33.htm er biltræffet i august (10/8-11/8-12/8). Skal selv til USA d. 1/8 men er desværre kørt fra Williams nogle dage forinden 🙁

   Håber svaret kan hjælpe.

  • @ Morten

   Jesper fandt samme link som havde til det biltræf jeg oplevede i Williams.

   Det ser ud til, at august er den populære måned til biloplevelser, da også Bonneville Speed Week ligger der og den eksklusive Monterey Car Week.

   Der er dog mange andre biloplevelser i USA så vil du gerne opleve en så skal du igang med at google.
   Der findes en masse owner clubs indenfor forskellige mærker, som har faste dage hvor de cruiser. Vi oplevede Pontiacs i byen Pontiac.
   Der er også byer, som netop for turisternes skyld, arrangerer ugentlige træf for både biler og bikes.
   Der er også mange state og county fairs som har biler på programmet.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top