Vulkaner, smølfer og Abernes Planet på Route 66

Vulkaner om dagen og smølfer om aftenen. Vi havde planlagt en tur i en drive-in biograf i Barstow, efter en varm dag i bjergene og Mojaveørkenen på Route 66.

Lige ud i ingenting i ørkenen

Vi havde planlagt at komme i drive-in bio om aftenen i Barstow, så vi valgte at holde os til interstate et stykke vej ind i Californien inden vi drejede fra ved Fenner og Goffs Road. Route 66 kører her syd for I-40 og vi bevægede os ind i Mojaveørkenen.
Der er ikke så mange Route 66 stop på denne strækning længere, så vores stop var mere for at strække ben og finde noget koldt at drikke i køletasken.

Klik på billedet for fuld størrelse

Varme hilsner med glohede sten

Langs strækningen et stykke inde i den højre vejkant, var der over flere kilometer skrevet hilsner med sten. Ved ikke om det er en gammel Route 66 tradition eller noget der er kommet til senere. Vi så nogle enkelte som var i gang med at efterlade deres hilsen. Vi sprang dog denne aktivitet over. Der var over 40 grader og stenene var skoldhede at håndtere. Vi kiggede i stedet frem mod vores store stop på strækningen, nemlig Amboy Crater.

Vulkanen Amboy på Route 66

Amboy Crater er et vulkansk krater. Der behøves ikke flere forskellige eksperter til at fastslå enten eller, som det var tilfældet med Meteor Crater.

Amboy Crater ligger i et øde område og der var kun 4 andre personer derude. Lægger man så varmen og vulkansk materiale så langt øjet rakte til, så var det næsten som at stå på en anden planet. Fra parkeringspladsen var der længere ud til krateret end ventet, så vi valgte at blive ved observations dækket og kun gå en smule ud i landskabet for at udforske og tage billeder.
Fik jeg sagt der var varmt?Klik på billedet for fuld størrelse

Snuden i sporet på Route 66 og mod Barstow

Tilbage i bilen og AC på fuld skrue, kørte vi videre mod vest. Man kommer forbi Bagdad og Bagdad Café (den er væk nu) og senre kommer man til Newberry Springs, hvor filmen Bagdad Café blev filmet. Vi kunne se på klokken at vi hellere måtte holde snuden i sporet for at nå til Barstow tidsnok til en tur i drive-in bio.

Skyview drive-in biograf i Barstow

Vores stop og overnatning i Barstow var et gensyn. Vi overnattede der også i 2005 på vej til Grnd Canyon. Og ganske som den gang, tog vi en tur i Skyview Drive-in movie theater.
Har været i drive-in biografer et par gange i USA. Selvom bilerne er blevet mere moderne, så er oplevelsen stadig old school, som man kender det fra film og TV.

Som beskrevet i tidligere indlæg fra Route 66, så er der mere ved en tur i drive-in end blot det at se en film. Det er underholding for hele familien. Og så er det billigere end at gå i en almindelig biograf. For 6$ pr. Person så vi en double feature (to film). Der er to lærreder, så man kunne vælge mellem to forestillinger. Vi valgte Smurfs og Rise of the Planet of the Apes. Mellem forestillingerne kan man godt køre over til det andet lærrede hvis man hellere vil se en anden film.

Vi havde sprunget aftensmaden over så vi nuppede en solod biograf menu bestående af hotdogs og nachos. Det brede armlæn i bilen blev fyldt op med mad og snacks og radioen blev indstilliet på 101,2 så vi kunne høre lyden.
Klokken 20:15 gik den første film i gang, Smurfs. Det var langt fra alle der sad inde i deres biler og så filmen. Mange hande taget campingstole med og sad ved siden af deres biler med anlægget skruet op for lyden og de fleste pick-ups var bakket til og familien sad på laddet.

I pausen, da vi gik op for at hente en cola mere i den varme sommeraften, så vi en familie der havde stillet en kravlegård op. De mindste børn var faldet i søvn og nu skulle de voksne se Rise of the Planet of the Apes.
Drive-in biografer er en genial mulighed for at hele familien kan få en hyggelig aften sammen.

Vi havde lige nået at finde et Econo Lodge og tjekke ind inden vi tog i biffen, så vi fyldte benzin på bilen på vej til motellet og gik til ro inden den sidste dag på Route 66.

klassiske_rute_01

Klik på billedet for at se komplet kort.

number_9_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Vurder indlægget

Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook eller Google Plus via knapperne øverst til venstre. På forhånd tak.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Anne says:

    Superfin blog med rigtig gode tips. Jeg er også helt vild med USA – kig evt. på festiusa.wordpress.com

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top