Tomme flasker, MacD og teepees på Route 66

Vores sidste dag på Route 66 bød på et væld af oplevelser med tomme flasker, Route 66 museer, et McDonalds museum og flere teepees.

Route 66 museum i Barstow

Allerede i byen Barstow, hvor vi havde overnattet og været i Drive-in biograf, var der det første Route 66 stop i form af byens Route 66 Museum.

Som så mange andre museer på Route 66, så var det lille, frivilligt og gratis at besøge. Vi havde nu efterhånden været på så mange, at det ikke rigtig bød på noget nyt, men der er altid fokus på det lokale disse steder, så hvis man vil vide mere om Route 66 i et bestemt område, så bør man stoppe ind forbi.

Route 66 museet ligger i forbindelse med Barstow togstation. Den gamle stationsbygning er blevet restaureret og har en lille giftshop. Udenfor holder en række gamle vogne og lokomotiver som man kan komme tæt på og man skal ikke være der i mange minutter før et af de rigtig lange godstog kommer tøffende forbi.

Elmer’s bottle farm på Route 66

Fra Barstow holdt vi os til Route 66 ned til Victorville. 5-10 minutter udenfor Barstow på højre hånd kommer Elmer’s Bottle Tree Farm. Elmer endte ude i ørkenen ved et tilfælde mens han gik i college. Han boede ellers i et hus inde i LA tæt ved vandet, men en dag var han taget derud, fik tilbudt et job, kvittede skolen og blev hængende.
Han overtog i sin tid en flaskesamling fra sin far og har siden da suppleret op og udbygget så der i dag står en helt skov af træer med flasker på. Rygtet siger at små flasker udklækkes på træerne og vokser sig store gennem tiden.


Route 66 museum i Victorville

I Victorville gjorde vi stop på endnu et Route 66 Museum. Selvom vi ikke længere var så langt fra LA, så var det stadig small town feeling og Route 66 museet var traditionen tro præget af lokalområdet.


Fra Victorville følger Route 66 interstate (Mojave Freeway) som går gennem bjergpasset ned til San Bernadino. Vi kørte fra interstate ved Devore og fulgte Route 66 ind til vores første stop i San Bernadino, som var et McDonalds Museeum.

McDonalds museum på Route 66

Det var et lidt underligt sted. Stedet er hvor den første McDonalds lå (men ligger der ikke mere, bygningen blev revet ned i 1971). Museet er mest af alt en masse merchandise og skilte og ikke så meget historie. Men mest underligt er nok, at det ikke er McDonalds der står bag. Faktisk er det en konkurrerende fastfood kæde som driver stedet – Juan Pollo.


Wig Wam Motel på Route 66 i Rialto

Fra San Bernadino fulgte vi Route 66 (Foothill Boulevard) ind til Rialto hvor der ligger et Wig Wam Motel som er meget lig den vi overnattede i i Holbrook. Vi skulle ikke overnatte i dette, men gjorde stop og kiggede lidt på forholdene. De var igang med en total renovering af stedet, så alle wig wam’s så sprit nye ud på ydersiden. Vi kunne ikke se ind i nogle af dem, men mon ikke de har nogenlunde samme indretning som dem vi boede i?


Wig Wam Motellet var sidste stop inden Santa Monica Pier, hvor Route 66 slutter. Køreturen derind er dog noget af en mundfuld som du kan læse mere om i næste indlæg.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top