Nytårsaften i Key West på Duval Street

En perfekt nytårsaften i Key West med afslappet gadefest, pub crawl og drag queens hejst ned i overdimensioneret stilet.

Opvarmning til nytårsaften i Key West

Efter nogle lækre timer i vandet ved Dry Tortuga og en anderledes landing i Key West, var jeg tilbage på mit hotel. Klokken var halv tre om eftermiddagen så der var god tid til at komme i stemning til aftenens nytårsfest. Jeg havde ikke lagt de store planer så efter at jeg fik skyllet saltvandet og sandet fra snorkelturen af mig, smuttede jeg i det nærmeste supermarked og provianterede en six-pack og lidt snacks.
Jeg satte mig tilrette på terassen, nød mine øl og fulgte med i hvad der skete i Danmark: Dronningens nytårstale, billeder af venners fint anrettede for- og hovedretter og de første billeder af nytårskrudt.

Da klokken nærmede sig 18 (midnat DK tid) fik jeg sagt godt nytår til familie og venner derhjemme. Desværre var internetforbindelsen ikke god nok til Skype eller til at streame 90 års fødselsdagen.

Duval Street i Key West Nytårsaften i Key West

Jeg havde ikke bestilt bord eller gjort det store ud af at forberede en klassisk dansk nytårsaften. Jeg fulgte parolen, when in Rome, og gik ned på Duval Street og tog den derfra.
Jeg kendte jo så rigeligt gaden fra den anden aften så der var rigeligt med steder at vælge imellem som man blot droppede ind ved hvis man var sulten, eller endnu mere vigtigt, tørstig.

Jeg fik set Buorbon Street Pub an og hvordan der var gjort klar til den store tradition kl midnat. Jeg fortsatte ned gennem Duval Street til Sloppy Joes hvor jeg nuppede en øl og lyttede lidt til de underholdende Wayne and Pete show.

Fra Sloppy Joe´s bevægede jeg mig langsomt tilbage mod Bourbon Street Pub. I USA er der tradition for at sænke noget ned kl midnat. I Key West er der tre steder man kan se dette. På havnen hvor en pirat-skøge sænkes ned fra stormasten, ved Sloppy Joes, hvor en stor konkylie sænkes og ved Bourbon Street Pub, hvor en drag queen, siddende i en stor rød stilet, bliver hejst ned. Alt pegede på, at festen ved Bourbon Street Pub ville blive størst, så den satsede jeg på.

Nytårsudsmykning på Duval Street i Key West

Når man går rundt i Duval Street om aftenen kan det være lidt svært at forestille sig at det (til dels) er en normal shopping gade om dagen og at der faktisk ligger almindelige butikker. En af dem er Fast Buck Freddies, som er en tøjbutik. De har en lidt skør udstilling i vinduerne i julen, men de kammer helt over nytårasaften. Bemærk at de har åben 1. januar.

Nytårsfest ved Bourbon Street Pub i Key West

Der var allerede mange mennesker ved Bourbon Street Pub da jeg gik ned gennem byen først på aftenen, så jeg valgte at finde en plads i mængden et stykke tid før midnat. Der var masser af underholdning til at fordrive tiden med. Der var Mardi Gras stemning flere steder i byen hvor folk fra førstesalens balkon smed perlekæder ud til det festglade publikum Det blev dyrket i stor stil ved Buorbon Street Pub, men hovedattraktionen var de drag queens der hele aftenen underholdt på en lille scene foran.Nytårsstemning fra Duval Street i Key West

Bourbon Street Pub er dog ikke de eneste som lokker med Drags denne aften og barernes karakteristika kommer for alvor på prøve sådan en aften hvor alle gerne vil have flest mulige gæster. Mange gør dog ligesom mig og går fra sted til sted i håbet om en bedre fest.
Slut på nytårsfest i Key West

De fleste barer har åbent til kl 04:00 i Key West og sidst på nytårsnatten havde de mange mennesker sat deres præg på Duval Street. Tydeligst var det foran Bourbon Street Pub hvor tusindvis af mennesker havde festet i flere timer. Jeg sluttede min nytårsaften af med en pizza slice fra det pizzaria man lige kan se til højre for scenen.

[button style=”note” color=”silver”]Vurder indlægget![/button] Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook eller Google Plus. På forhånd tak.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

4 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Ditte says:

  Hej Rene,
  Min kæreste og jeg skal til Florida fra d. 13. -27. august.
  Vi har lige pt denne rute i overvejelserne:
  Fort Lauderdale, Key West, Everglades, Fort Myers, Tampa og så Miami.
  Men fra Tampa til Miami ved vi ikke rigtig hvad vi skal opleve.
  Kan du evt. anbefale nogle byer midt inde i Florida?

  Det er bevidst at vi ikke skal til Orlando, da min kæreste ikke er vilde med forlystelseparker.

  Håber at høre fra dig

  Med venlig hilsen
  Mathias og Ditte

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top