Badwater, Devils golf course og Artist Drive

Efter en lille time i skyggen lagde vi taget ned og kørte ud til Badwater basin.

Badwater Basin

Udover Death Valley som destination i sig selv, så er Badwater Basin nok det mest besøgte sted i Death Valley.
Badwater basin er en stor udtørret sø (afhængig af årstiden), som efterlader en saltskorpe når den er udtørret. Det specielle er, at den ligger 86 meter under havets overflade. Det meste af området ved Furnace Creek ligger unde havets overflade og der er ofte skilte med elevation.Vi gik et pænt stykke ud i det flade ingenting. Ikke så meget at se men mere følelsen af at være hvor vi var og stå (næsten) alene langt væk fra alting.

Klik på billedet for fuld størrelse.

Klik på billedet for fuld størrelse.

Drik vand i Death Valley

Når du bevæger dig væk fra din bil i Death Valley, også kortere ture, så husk vand. Vi havde lidt vind denne dag, så den tørre varme kombineret med vinden gør, at man ikke mærker man sveder, men der fordamper altså en del, så husk at drikke vand. Vi havde fyldt bilen godt op med vand i Bishop om morgenen og kørte altid med vores køletaske og alle vand i bilen.

Devils Golf Course

Det var samme vej ud og hjem til Badwater og på vej tilbage havde vi to stop. Eller retter et stop og en afstikker.

Vores stop var ved Devils Golf Course.

Efter en lille tur ud af en udemærket grusvej blev vi mødt af et besynderligt landskab, som altså ikke er en golfbane (der en golfbane i Furnace Creek, men det er ikke denne).

Det er ikke et stop som alle gør, så vi havde det næsten for os selv. Det er et meget besynderligt landskab som vi ikke kunne komme nærmere end vejkanten.

Klik på billedet for fuld størrelse.

Inden vi kørte via Artist Drive tilbage til Furnace Creek for natten, tog vi en tur tilbage i tiden og knappede en Throwback Pepsi Cola op (lavet med rigtig sukker). Sjovt at Pepsi brugte mange penge for få år siden på at få lavet nyt logo og profil, for samtidigt at sælge disse.

Artist drive

Afstikkeren var via Artist Drive, som er en ensrettet vej som snor sig op mellem nogle klipper og kommer forbi nogle forskelligfarvede områder.

Turen foregår på nydelig asfalt og bugter sig skønt gennem landskabet og har en del varieret landskab (som det nu kan blive i en ørken).
Der er specielt to Dip som bølger derudaf og til tider føles det lidt som at sidde i en forlystelsespark for biler med kild i maven.

Vi havde kørt en hel dag i relativ ensformige farver (eller mangel på samme) gennem Death Valley, så da der dukkede lidt farver op, parkeredes vi og udforskede landskabet. Der er en masse små kløfter man kan fare vild i, så hold øje med hvor du går.

Hemmelige biler

Lidt for bilnørderne. I Death Valley mødte vi to prototype biler (dem der er malet sjovt for at man ikke kan se hvad det er for en model mm.). Vi fik ikke nogen billeder, men tænkte det jo var naturligt at varmeteste biler i Death Valley og ved flere firmaer har gjort det.
Ved vores motel holder lige nu to overdækkede biler, hvor man lige kan ane zebrastriberne i bunden. Da vi kørte forbi dem gættede vi på hvad det kune være. Nu er der ikke nogen tvivl. De to følgebiler (som de absolut intet har gjort for at skjule) er to Chevy Volt. De er proppet med udstyr, ekstra hjul mm. har cb-radio antenner på taget og fabriksnummerplader på. Bagenden under presseningen på de skjulte biler minder meget om Chevy Volt, så mon ikke det er den næste version de er ude og teste?

Corkscrew Saloon

Vi nød det sidste dagslys på terassen ved Furnace Creek Ranch inden vi gik op på Corkscrew Saloon for at få lidt dinner. Der er flere restauranter at vælge imellem, men vi havde ikke lyst til det helt store, men gerne en ld øl og lidt stemning, så valget faldt på Corkscrew inden vi sagde godnat.klassiske_rute_01

Klik på billedet for at se komplet kort.

number_27_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Bilkørsel i Death Valley

Death Valley har nogle myter omkring bilkørsel. Her kan du se mere info om kørsel i Death Valley.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se kort over oplevelser i Californien.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top